Miért nem vevők erre a kollégák?
Figyelt kérdés
Úgy hozta a sors, hogy gyárban dolgozom diplomával. A diplomát hagyjuk, büfészak, ennyit ért. A kollégák viszont förtelmeseket, egész nap szidják az országot, a kormányt, a szomszédjukat, az átlagembert, az irodistákat, mindenkit. Ha bármi pozitív témárol beszélgetnék velük, abból is a negatív dolgokat hozzák ki. Miért van ez?2018. júl. 17. 18:48
1/18 A kérdező kommentje:
förtelmesek*
2018. júl. 17. 18:49
2/18 anonim 

válasza:

van negatív ember bőven.
lényeg, hogy te ne olvadj be.
3/18 anonim 

válasza:

Tipikus prolik. Azok pedig nem sokmindennek tudnak örülni (a mások sikerének aztán főleg nem), csak a kőművesgránátnak, meg annak, ha másokat gúnyolhatnak, megalázhatnak.
4/18 anonim 

válasza:

Talán mert olyan az életük. Minek örüljenek?
5/18 anonim 

válasza:

pontosan, mert fos az életük, miért lennének pozitívak? el bírom képzelni hogy naponta tizenkét órákat robotolok magyar minimálbérért és akkor jön egy kcsg aki ott pozitívkodna hát még lehet le is ütném.
6/18 anonim 

válasza:

Azt még tegyük hozzá, hogy ez elsősorban magyarokra jellemző temperamentum és mentalitás. Nyugat-Európában élve teljesen mást tapasztalok. Itt az egyszerű melósok is sokkal pozitívabb kisugárzásúak.
7/18 anonim 

válasza:

5: Nekem pont a magadfajtából lett elegem gyárban, és közmunkában dolgozva. Még majdhogynem hibásnak kellett éreznem magamat, amiért én még szülőkkel laktam, és sokkal többet félre bírtam rakni a fizuból. Holott senki nem nyom stukkert a fejetekhez, hogy minimálbérrel csináljatok gyereket.
8/18 anonim 

válasza:

Én is gyárban dolgozok.Nálunk szidások nincsenek,csak egymás mögötti kibeszélések,meg olyan témák amik nem érdekelnek,így nem is nagyon kommunikálok,nincs kedvem hozzá.
9/18 anonim 

válasza:

Az életben millió dolognak lehet örülni. Akkor is, ha az ember beteg, munkanélküli, magányos, stb. Tudom, mert megtapasztaltam mindet.
Az ilyen hozzáállású emberek nagyon le tudnak húzni, iszonyatosan elfáradt az ember agya tőlük. Használj füldugót és ne érdekeljen, mit gondolnak. Nem kell, hogy az ő boldogtalanságuk átragadjon rád.
10/18 anonim 

válasza:

8: És eltűrik? Mert nekem kapásból arra asszociáltak, hogy biztos azért nem beszélek velük, mert lenézem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!