Miért vannak gonosz kollégák?

Jártam ugyanígy, az első munkahelyeim egyikén. Nekem fel sem tűnt igazán, úgy mondta valaki utólag, hogy engem innen ki akarnak túrni. Hát mentem, ha már így van. Nem bántam meg. :)
Gonosz emberek mindenhol vannak, nem tudsz vele mit kezdeni.

Ennek ezer oka lehet.
- Félti a munkahelyét
- Nem szimpatikus a külsőd, a hangod, valamilyen tulajdonságod, vagy csak emlékezteted őt egy nem szimpatikus ismerősére
- Frusztrált (munka és/vagy magánélet miatt) és rajtad, az új húson tölti ezt ki

az sem, engem volt, h már az állásinterjú után elkezdett fúrni egy rendkívül kedves nő, mert nem igazán tetszett neki, h nincs tapasztalatom ilyen munkában, és h férfiként sikerült bejutnom ilyen női munkahelyre.
az utolsó igaza van: ez egy ilyen ország, az emberek többsége egy nagyra nőtt hisztis óvodás.
pl. amikor diákmunkát cisnáltam Bp-n, akkor eléggé utálták az egyetemistákat, vagy főiskolai hallgatók.
de az is gond, ha túl keveset beszélsz, nem vagy hajlandó velük osztályozni női munkatársak hátsóját stb. ha túlsúlyos nő a munkatársad, te meg sportos vagy, az szintén :D
egyszerűen ez egy ilyen ország, de komolyan: neveletlen kulturálatlan emberek a saját frusztrációjukat rajtad vezetik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!