Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az gyengeség ha azért hagyom...

Az gyengeség ha azért hagyom el az összes munkahelyem mert vannak kollégák akikkel nem jövök ki?

Figyelt kérdés
Mellesleg általában egyedül vagyok egy vagy többel szemben, és ha a konfliktust a vezetőségig visszük általában nekik adnak igazat mert többen vannak és bármi hazugságot keresztül tudnak juttatnj, senkit nem érdekel, hogy nekem van igazam.
2018. jún. 30. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Igen. De érthető. Jogod van ilyen döntéseket hozni.

Minden nézőpont kérdése. Voltaképp erős vagy, mert mindig "egyedül" kell megküzdened a csürhe ellen, s ez lelkileg megterhelő.

2018. jún. 30. 20:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Eddig nem alkalmazkodott a régebben ott dolgozó többség hozzád.

Ha elvárod, hogy alkalmazkodjanak, beilleszkedésed helyett azt akarod, hogy ők 'illeszkedjenek be' személyedbe, akkor az nem gyengeség.

Azt egészen másképp nevezik.

2018. jún. 30. 20:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is tökéletesen ilyen vagyok, sehol nem bírom a közeget. Egyszerűen azért van, mert nem bírom elviselni a sok rosszindulatot. Ha látnátok, furcsa lenne számotokra, mert egy nagy darab állat vagyok és nem gondolják rólam az emberek, hogy ilyen vagyok, de lelkileg tényleg eléggé kikészít.
2018. jún. 30. 20:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem az a gyengeség ha nem akarsz idegesítő segfejekkel dolgozni.
2018. jún. 30. 20:45
 5/13 A kérdező kommentje:

2

Én nem várom el, hogy alkalmazkodjanak hozzám, de hadd ne kelljen már popsit nyalnom, meg csicska szerepet magamra vállalnom, ha ezt érted alkalmazkodás alatt.

2018. jún. 30. 20:59
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
És miért nem jössz ki ? mert okoskodsz és egyből isten tudja kiakarsz lenni te ott. Nem hiszem el, hogy leülsz állsz valahova két szót nem szólsz és beléd kötnek.
2018. jún. 30. 21:04
 7/13 A kérdező kommentje:

6

Azért mert meg akarnak feleltetni olyan szabályoknak amiket ők találtak ki, én meg ellenkezem. Az ellenkezésem, a saját szabályaim követése pedig hadüzenetnek számít náluk, mivel jó eséllyel primitív agyuk van.

Alapból elvárnák, hogy falazzak nekik, hazudjak csak azért, hogy védjem a hátukat és minden ilyen szarság. Magyarán le akarnak húzni a szintjükre. Én meglepődsz, hogy ezt nem csak raktárban/gyárban tapasztaltam, hanem elitebb munkakörökben is.

2018. jún. 30. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Ismerős a helyzet: nem feltétlen gyengeség, de egyfajta menekülési mód /egyben megoldási "módszer"/. Sajnálom, hogy a mai magyar társadalomnak ez kell, ez jön be.

Talán azt tudod csinálni így magányos harcosként, hogy csapdát állítasz az egyéneknek, ezzel kézenfekvő bizonyítékot szolgáltatsz.

Én is egyik munkahelyről a másikra ugrálok, és mindenki azzal "nyugtat", hogy máshol is ez van...

2018. jún. 30. 22:44
 9/13 Vree ***** válasza:

Nem. Azt hiszem, ez az egyik fő ok, amiért valaki elhagyja a munkahelyét. Az összhang fontos a hatékony együttműködéshez. Találj olyan helyet, ahol jó a csapat.

Másrészt, ha már sokadjára történik, esetleg gondod végig, hogy kellően nyugodt és diplomatikus vagy-e ilyen helyzetekben, és elég erőt fordítasz-e a jó viszony megalapozására. Néhány figyelmességgel sok embert meg tudsz venni. Persze nem kell túlzásba vinni, lehet, hogy egyszerűen pched volt eddig.

2018. júl. 1. 19:56
 10/13 Vree ***** válasza:
6-ha ez a helyzet, nyugodtan állj ki magadért és ha a vezetőség is ilyen, állj tovább. Én is nagyon sok vacak cégnél jártam életemben, vagy olyan helyen, ami valamiért (vezetőségváltás stb.) leromlott; ilyenkor az ember engedelmesen mosolyog és előkészül a köv. állásinterjúra máshol. Esetleg megpróbálhatod cégen belül áthelyeztetni magad, megpályázni egy más pozíciót, ha ilyen létezik ott. Ha elvieslhető a dolog és gyanítod, hogy a kollegák előbb hullanak ki/lesz új főnökváltás, érdemes lehet húzni egy kicsit, a régi embereket többnyire többre becsülik. De olyan cégnél lenni, ahol a főnökségben, kollegákban hiszel, alap elvárás. Hacsak nem nagyon-nagyon kell pont az a hely és fizetés, de ha van rá fél éved, és van tapasztalat vagy végzettség, képzed magad, magyarul használható ember vagy, nem kell rettegni a váltástól.
2018. júl. 1. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!