Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az gyengeség ha azért hagyom...

Az gyengeség ha azért hagyom el az összes munkahelyem mert vannak kollégák akikkel nem jövök ki?

Figyelt kérdés
Mellesleg általában egyedül vagyok egy vagy többel szemben, és ha a konfliktust a vezetőségig visszük általában nekik adnak igazat mert többen vannak és bármi hazugságot keresztül tudnak juttatnj, senkit nem érdekel, hogy nekem van igazam.
2018. jún. 30. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én a 3. munkahelyemet készülök most otthagyni kollégák miatt... kezdek komolyan félni, hogy valami baj van velem. Nem vagyok antiszociális, szoktam beszélgetni a többiekkel, úgy gondoltam, jól elvagyunk... erre a hátam mögött összefogtak ellenem. Az előző helyemen meg egy csaj szúrt ki magának, folyton ordítozott velem minden apróságért. Nem tudom már, mit csináljak, komolyan...
2018. júl. 4. 22:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem az.

Velem is ia mindig ez van.

Gyűlölöm a rosszindulatú embereket és ez látszik rajtam. Nem tudok olyanokkal barátkozni, akik undorítóan viselkednek másokkal, pláne a hátuk mögött. Sz.r emberekből meg mindenhol több van. Reménykedem, hogy megtalálom a helyemet végre valahol. Neked is ezt kívánom.

2018. júl. 5. 10:09
 13/13 A kérdező kommentje:

12

Tökéletesen leírtad a helyzetet. Ez rám is jellmező. Én sem tudom takargatni az egyet nem értésemet a rosszindulatú emberekkel, pláne, hogy ez náluk gyakran igazságtalan és tiszteletlen viselkedésben nyilvánul meg.

Ilyen helyzetekben pedig kiüll a gyűlölet, a méreg az arcomra és tényleg csúnyát mondanék/ tennék velük.

Ilyenkor persze ezt megukra veszik, mert az ilyen semmi embereknek a legnagyobb az egojuk és mindent megtesznek azért, hogy megnehezítség az életeted. Illetve a legnagyobb kárt okozzák neked.

Gyűlölöm őket. Nem tudok krisztusi felebaráti szeretet közvetíteni feléjük. De emiatt nem is hibáztatom magam.

2018. júl. 5. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!