Az gyengeség ha azért hagyom el az összes munkahelyem mert vannak kollégák akikkel nem jövök ki?
Nem az.
Velem is ia mindig ez van.
Gyűlölöm a rosszindulatú embereket és ez látszik rajtam. Nem tudok olyanokkal barátkozni, akik undorítóan viselkednek másokkal, pláne a hátuk mögött. Sz.r emberekből meg mindenhol több van. Reménykedem, hogy megtalálom a helyemet végre valahol. Neked is ezt kívánom.
12
Tökéletesen leírtad a helyzetet. Ez rám is jellmező. Én sem tudom takargatni az egyet nem értésemet a rosszindulatú emberekkel, pláne, hogy ez náluk gyakran igazságtalan és tiszteletlen viselkedésben nyilvánul meg.
Ilyen helyzetekben pedig kiüll a gyűlölet, a méreg az arcomra és tényleg csúnyát mondanék/ tennék velük.
Ilyenkor persze ezt megukra veszik, mert az ilyen semmi embereknek a legnagyobb az egojuk és mindent megtesznek azért, hogy megnehezítség az életeted. Illetve a legnagyobb kárt okozzák neked.
Gyűlölöm őket. Nem tudok krisztusi felebaráti szeretet közvetíteni feléjük. De emiatt nem is hibáztatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!