Lehet átmenetileg egyszerre két bejelentett főállású 8 órás munkahelyem?
Sietsz valahova??
Sosem értettem miért kellene 5 dolgot egyszerre csinálni.
Amúgy amikor nekem már elegem lett egy munkahelyből akkor beadtam a papírokat, léptem haza.
Majd otthonról pályáztam más céghez, amúgy is ha az ember dolgozik nem lehet állásinterjúkra járni.
Lehet egyszerre több munkahelyed is, nem tiltja semmi. Annyi a fontos, hogy a régi helyen szólj az újról, és ők akár gazdasági okokra hivatkozva meg is tilthatják. Nyilván ennek akkor van jelentősége, ha valóban párhuzamosan dolgozol két hasonló profilú helyen, a te esetedben nem hinném, hogy a régi munkáltatót zavarná.
A NAV-os kérdésedet nem teljesen értem. A fizetésből 33,5%-ot vonnak, természetesen ha két fizetést kapsz, akkor mindkettőből.
Én úgy tudtam, hogy lehet, de itt sokan mást írnak.
Kérdező!
Menj be (vagy telefonálj be) az új helyre, keresd a személyzetist, mondd el a problémádat és kérdezd meg, mit lehet csinálni. Mondd meg, hogy minden megoldásban benne vagy és nem akarsz nekik kellemetlenséget okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!