Csufi86 kérdése:
Budapesten 4 órás bejelentett állással mennyit lehet keresni?
Figyelt kérdés
Kérem csak az írjon aki jelenleg is ilyen beosztásban dolgozik vagy nemrég dolgozott.2018. febr. 14. 15:21
1/7 anonim válasza:
Milyen munkával, kicsit seßgits már nekünk lécci. A 4 órás takarító meg a 4 órás villamosmérnök nem ugyanannyit keres...
2/7 A kérdező kommentje:
Csak egy átlag érdekel. Mellesleg villamosmérnök nem vállálhat szakmai 4órát. Köszi
2018. febr. 14. 16:28
3/7 anonim válasza:
Miért ne vállalhatna? Nem én, de a mellettem ülő nő mivel kisgyereke van 4 órás munkában van. IT Business Analyst, Bank. Teljesen gyakori hogy szakmai munkát végeznek 4 órában multiknál. Ő így is bruttó 400-at keres.
4/7 anonim válasza:
3-as, más egy IT-s meg más egy villanymérnök.
5/7 anonim válasza:
650/óra, ha ügyes vagy akkor lehet belőle 1000 is (konyha, étterem). 2017 November végi ajánlat.
6/7 anonim válasza:
** na persze az sem elhanyagolható, hogy milyen távolságra lax a munkahelytől. Nekem napi 1-1.5 óra oda utazásban lett volna és vissza és megkellet volna vennem az összvonalas bérletet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2018. febr. 16. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!