Heti 20 órás részmunkaidőre (bejelentett munka) mennyi szabadság jár?
Figyelt kérdés
Vasárnap is melózom, vasárnapot is kivehetem szabadnapnak szerintetek? Vagy csak hétköznapokat?2014. szept. 30. 20:44
1/4 anonim válasza:
Pont annyi, mint a 8 órásnak. Hiszen szabin is 4 órásként leszel. Hogy mikor veheted ki a szabadnapodat, az a munkáltatódtól függ.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt most nem nagyon értem, hogy ugyanannyi. Úgy érted, résarányosan? Tehát ha pl. egy teljes, 8 órás munkaidős kivesz egy héten öt nap szabit, akkor én pl. két és felet vehetnék kim egy héten? Vagy hogy kell ezt érteni?
Bocsi, de még új vagyok a munka világában :)
2014. szept. 30. 20:57
3/4 anonim válasza:
Napi 4 órákat dolgozol vagy havi időkeretben jön ki ennyire a napi munkavégzés?
4/4 anonim válasza:
A 8 órás kivesz 5 napot, akkor 5 napot lesz szabin. Te 4 órásként kiveszel 5 napot, akkor te is 5 napot leszel otthon. A 4 óra az a fizetésben, a szolgálati időben a nyugdíj kiszámításánál más, mint a 8 órása munkakör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!