Milyen munka való nekem ha szorongok emberek közt?
Figyelt kérdés
Ezáltal kerülni szeretném az emberekkel való érintkezést.2018. júl. 10. 22:29
2/13 anonim 

válasza:

Telefonos munka!! Nekem ugyan ez a bajom es taxisoknal vagyok telefonos ott legalabb nem emberek kozott vagyok hanem csak egy kis elvalasztott helyisegbe.
3/13 anonim 

válasza:

Menj el orvoshoz ezzel,aki kezeli ezt a mentális betegséget.
másodszor amig nincs kezelve,és jelen van,addig sztem vmi olyan munka amihez nem kell asszisztálni téged nyilván,valami kétkezi munka?
4/13 anonim 

válasza:

senki nem fog szolni neked,vagy valami,ha pl egy veszélyesebb melot vegzel..biztos nem zavarnak közbe..csak tards be a biztonsagi eloirasokat.
5/13 anonim 

válasza:

A telefonos sem biztos,hogy jó neki,mert ott kommunikálni kell emberekkel,bár nyilván jobb,mintha fizikailag kellene érintkezni velük.
Amúgy én is szociális fóbiás vagyok.
Pl,ha csörög a telefon,akkor egyből elkezd erősen verni a szívem,vagy ha elmegy egy autó a házunk előtt,már az is nyugtalansággal tölt el.
Sajnos a legtöbb munka olyan,ahol emberekkel kell érintkezni.
6/13 anonim 

válasza:

"Menj el orvoshoz ezzel,aki kezeli ezt a mentális betegséget."
És,ha az sem használ,akkor mit tehet?
Gondolom ezen már túl van.
9/13 anonim 

válasza:

Pásztor. Csak ott meg megesz a medve.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!