Miért agyalok és szorongok ezen?
Jön a nyár és már most unod magad mi?
Tanulj egy élhető szakmát, dolgozz keményen és kész.
"de még én sem tudom mi akarok lenni"
Na látod, ez a legnagyobb baj.
A fodrász szakmához: így kívülállóként lehet, hogy tetszik, de amikor 8 órát kell állnod és a karodat emelgetni 8 órán keresztül, valamint mindenkinek minden "hülyeségét" elviselni, akkor már nem biztos, hogy annyira jó lesz.
Konkrétan a saját fodrászomon látom, hogy az elmúlt évek alatt hogy megváltozott (fiú). Eleinte kedves volt, jókat beszélgettünk, később már nem igazán foglalkozott vele, hogy szétégeti a fejbőrömet (szóltam, ugyan kicsit állított rajta), tépte, cibálta a hajamat, látszott rajta, hogy unja, utálja az egészet, csak valamiből élni kell: eskü, nem vagyok kényes, de egy idő után beleuntam, otthagytam.
A másik: a fodrászok általában már nem alkalmazottként dolgoznak,hanem vállalkozóként, nem kevés adózással, helyiség bérleti díja, rezsi, fodrászkellékek - ez mind pénz, amit elő kell tudnia állítani.
Nem akarom elvenni a kedvedet a szakmától, csak rávilágítottam néhány dologra :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!