Neked mi volt a legdöbbenetesebb interjúd?
Bár nem interjú, de eléggé meglepődtem, mikor nem rég jelentkeztem egy helyre, ahonnan fel is hívtak, és telefonon keresztül kérdezősködött a munkáltató, hogy én épen kinek dolgozom név szerint, mi a családi állapotom, vannak e gyerekeim...Sokszor személyes interjún sem kérdeznek erre rá, nem hogy telefonon.
Te lepődtél már meg hasonlón? Mi volt az?

Én személy szerint attól is "lefagyok" hogy elmegyek interjúra, és mondják majd jelentkeznek.
Egy rakat céget azóta is várok, van amelyik már vagy 3-4 éve jelentkezhetne, mondom akkor miért az anyjukért hirdetnek.
Ha jelenlegi állásom megszűník akkor már csak pénzért megyek el interjúra, kezdetnek legyen mondjuk 100.000, kp-ba.
Szerintem is rossz ötlet.

Egyszer hamarabb mentem be az adott interjúztató közegbe, ahol épp mondták, hogy nekik nő kell, engem meg csak lefuttatnak...
Ezután után beléptem az irodába, bemutatkoztam, mint az állásinterjúra megjelenő fél: hirtelen mindenki ledöbbent.

3-as:
Bocs ezt nem értem, miért döbbent le mindenki?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!