Milyen gyorsan lehet manapság munkát találni? Ismerősöm szerint akár 1 hét alatt is, szerintem meg nem
Ismerősöm azt mondja ha valami nem tetszik a mostani melóhelyemen, ne szarozzak hagyjam ott a francba küldjek szét egy csomó életrajzot és 1 hét múlva már másik helyen kezdek.
szerintem ez úgy hazugság ahogy van. 1 éve kerestem állást, hát én százával szórtam az életrajzokat mindne szóba jöhető helyre beadtam 99%-a válaszra se méltatott, és nagy nehezen hónapok vagy fél év múlva vagy 20 állásinterjú után nagy nehezen felvettek a mostani szutyok helyemre ahol kapom a 110 nettót és örülhetek hogy fülem van és nem vagyok szatyor...
Szóval miről beszélnek azok akik szerint napok alatt akár el lehet helyezkedni? Nem tetszik valami a munkahelyeden? Beszólt a főnök? hagyd ott-1 hét és máshol kezdesz... persze!!!
Ahogy azt Móricka...
"Van oka, hogy bárkit felvesznek. Az, hogy nincs emberük. "
Aha .. és miért is nincs ember??? Jó a pénz könnyű a meló jó a társaság tiszta a hely korrekt a munkáltató (na persze-egy lányregény az egész) de ha minden szép és jó akkor hol vannak az emberek???? Miért nem áll sor a ház előtt?
Hát jó pénz könnyű munka... egy álom. Hogyhogy nincs 10 ember 1 helyre?
HM?
"nem akar javítani az èletén c"
Hahhahahhahhahahha
a gyári meló meg a javítani az életén egy mondatban.... bakker erre már szavaim sincsenek....
"a gyári meló meg a javítani az életén egy mondatban."
Ha azt hitted, hogy az 1 mondatban volt, akkor ne csodálkozz, ha elbuksz az állásinterjúkon. A pont jelzi a mondat végét. A két kifejezés külön mondatban volt.
Nálunk most kapacitás bővítés miatt van gyors felvétel 15 fő. Nem jellemzi a céget se, a munkát se. A fizetés nettó 200e feletti.
23#
Most már tudom ki vagy. A négy diplomás életképtelen idióta. Fél éve is ugyanígy nyarvogtál, hogy sz_r a melód és nem fizet semmit. Rengetegen próbáltak rajtad segíteni, de te azóta is csak a kifogásokat gyártod és vígan lubickolsz a langymeleg, híg f_sban. Szerintem te élvezed a nyomorgást és ezért nem teszel semmit azért, hogy jobb legyen.
"Nálunk most kapacitás bővítés miatt van gyors felvétel 15 fő. Nem jellemzi a céget se, a munkát se. A fizetés nettó 200e feletti."
Persze. Hagyjuk már a szar kamut.
"Most már tudom ki vagy. A négy diplomás életképtelen idióta."
Akkor rosszul sejted.
"Persze. Hagyjuk már a szar kamut"
Nem kamu. Ne légy naiv.
"csak 10 uj tagbol altalaban egy van, aki ertelmes,"
És milyen munka az ahova
- bárkit felvesznek nem kell spéci végzettség szaktudás
- a jelentkezők jó része eleve diplomás noha a 8 elemi is elég lenne
- és mégis a jelentkezők 90%-a nem felel diplomával se ..... miközben 8 elemi is elég elvileg
akkor ez milyen meló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!