Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha a munkáltató nem korrekt...

Ha a munkáltató nem korrekt velem ez feljogosít arra h én se legyek korrekt vele?

Figyelt kérdés

Ismerjük a bölcsességet amilyen az adj isten olyan a.....

Ha a munkáltató korrekt az emberrel cserébe elvárhatja hogy a munkavállaló is legyen az vele szemben.

De mi van akkor ha a munkáltató minden csak nem korrekt? Ha csal lop finoman szólva?

Ha eleve úgy kezd hogy felvesz 6 órába min bérbe és 8-10 óra a munka feketepénzzel?

És a fekete pén z az vagy jön vagy nem csúszik késik, csonkán jön, sehogy se jön, vitatja az óraszámot ledolgozol 10 órát és szerinte cska „8 volt az...“ és annyit fizet ki azt is késve-csúszva.

Szóval lop csal hazudik, nem korrekt.

Ez az egész felveti a kérdést ha ő így áll hozzám, én miért álljak másképp hozzá?

Kések lógok trehány munkát végzek „jóvanazúgy“ alapon, ha lehet megpattanok, szarok mindenre. Szóval nem vagyok korrekt. Miért lennék ő se az, ő is csal meglop, hát ott vágok vissza ahol tudok.

Ha hátat fordít a főnök már le is léptem pl.

Rendben van ez így? Mi mást tehetnék?

2018. jún. 5. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10: Szokás szerint véded magadat más felhasználóról bejelentkezve.
2018. jún. 5. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!