Munkaerőhiányos helyen a főnök miért nem áll be dolgozni?
Lehet hogy én nagyon naiv vagyok de ha van egy kis cég ahol kemény munkaerőhiány van, akkor a főnök aki egész nap ott ténfereg a melósok közt miért nme áll be maga is dolgozni?
És akkro máris enyhébb lenne a hiány?
A minap azon vergődött hogy elment az egyik ember és nincs aki fóliázzon-csomagoljon. Na de ehhez semmi szaktudás nem kell, tehát miért is nem áll ő be a fóliázógépbe és csomagol ő maga?
Miért leesne az aranygyűrű az ujjáról vagy mi baja lenne?
Ott áll egész nap nem látni hogy effektíve mit is csinál csak jön megy ténfereg és dől belőle a mocsok egész nap hogy nincs ember mert az „urak“ nem jönnek el ennyiért dolgozni (célzás azokra akik elmentek innen a gyalázatos bér miatt).
De akkor ő miért nem áll be melózni? Mert az fárasztó izzasztó piszkos dolog lenne? KÉnyelmesebb vasalt fehér ingben ott játszani az agyát?
De akkor meg fogja be és húzzon el máshova. Szerezzen embert főnökként az lenne a dolga.
Nincs igazam?
" Jó, hogy nem áll be, akkor ki felügyelné a munkát helyette?"
És amikor ott sincs mert szabi/betegáll/ki tudja hol van, akkor ki felügyeli? A műszakvezető, aki egy sima melós, csak nyakába rakták még ezt is pluszba, havi párezer forint többletért. Az felügyeli.
Érdekes nyáron a főnök eltűnik 3 hétre is zsinórban egyben és érdekes megy minden nélküle is. Nem érdekes?
Tényleg baj lehet a főnököddel...
...ha nem rúg ki a francba téged, amiért az egész munkaidőd alatt itt gyakorizol!!!
" amiért az egész munkaidőd alatt itt gyakorizol!"
És azt te honnan tudod mikor van az én munkaidőm?
"Nincs igazam?"
De, igazad van. Sőt, csak neked van igazad az egész világon.
"Jól fordítottam le?"
Tökéletesen, hiszen mindig igazad van.
"Nem érdekes?"
Nem hát, mi is tudjuk, hogy mire gondolsz, ez költő kérdés volt.
Most pedig mehetsz szépen aludni, Balázska, megvolt mára a trollkodás, örüljél magadnak.
"Az itt feltett kérdéseidet feltehetnéd neki is, és akkor első kézből kapnál tuti választ"
Már többen feltették ha nem is emelt hangon.
Megkérdezték : "és maga miét nem áll be?"
Válasz semmi csak lesajnáló pillantás mintha egy szellemi fogyatékos gyerek kérdezett volna valamit.
Nem baj, a késedelmes teljesítés miatt kötbérek az ő zsebét húzzák kifelé nem a miénket.
Nincs ember, késik a munka, kötbért vernek rá. Ha ez neki megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!