Éjszaka beteg lettem, és nem tudok bemenni dolgozni. Elég ha a főnököt hívom fel kicsit később (olyan 8 fele ér be), vagy szóljak valamelyik kollégának is?
Figyelt kérdés
Annyira még nem vagyok jóban ott senkivel, csak pár hete vagyok ott.:/2018. máj. 31. 05:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem elég a főnököt. Jobbulást.
2/5 anonim válasza:
Ha a munkakörödet más kolléga veszi át, akkor illene azt kollégát is felhívni! És hívjad már 7 óra felé őket! Ha 8-ra jártok dolgozni, akkor 7-kor már fent van mindenki!
3/5 anonim válasza:
Akinek a munkáját érinti a hiányod, és aki korán (veled egy időben) kezdi a műszakot, azokat illik tájékoztatni!
Ha több van, akkor mindegyiket, nehogy pont Ő is késsen, ezért a többiek ne tudják az infót, mert nem adta át, vagy elfelejtette mondani, vagy letagadja, hogy nem is hívtad fel.
4/5 anonim válasza:
Mondjuk ez nálunk úgy van, hogy csak a főnöknek szólunk.Ő meg tovább adja a hírt, meg átszervezi a munkát, ha szükséges.
5/5 anonim válasza:
Amint sejthetően már ébren van a főnök hívjad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!