Az elég érdekes volna azért.
Bár a mai világban sok mindenen már nem lepődöm meg.
Volt pár érdekes történet nekem munkahelyeken, szal bármi jöhet, fel vagyok készülve :D
Én egy iskolában vagyok tanár és az én főnököm az iskolaigazgató az nem füvezik, helyette minden nap keményen piál és talajrészegre issza magát benn a suliban.
Sokadik alkalommal bűzlő piaszaggal ordibál vonaglik esik kel a diákok tanárok előtt.
Volt hogy egy egész osztály előtt elvágódott olyan részeg volt és amikor a kölkök visítva röhögték üvöltötte teli torokból hogy mindenkit kirúgok! Annál jobban röhögtek.
Volt hogy osztálykiránduláson bevágódott az árokba és mentőt kellett hívni.
Volt hogy olyan részeg volt hogy haza se tudott menni úgy támogatták ki.
Iskolaigazgató. A példakép. Csak kinek...
Előző: majd egyszer feladja a mája és megkrepál...
Kérdésre, őszintén szólva akár füvezhetne is a főnököm, nekem nem tűnne fel. Heti 2-3 alkalommal látom a folyosón vagy bedugja a fejét hogy minden ok? Oké!- és már ott sincs. Mondjuk le is xarnám amíg a munkáját rendesen végzi. Piát osztogatni néha szokott az irodában ha kap valakitől ajándékba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!