Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek ha a főnökötök...

Mit tennétek ha a főnökötök munkaidőben füvezne?

Figyelt kérdés

2018. máj. 29. 18:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

"És elég érdekes, hogy akkor nem csinálnak semmit.""

De ne kerüld meg a kérdést!! Várom a választ. A diri részeg. Te vagy a szülő. Na mit teszel? Várom.

2018. máj. 30. 20:15
 22/44 anonim ***** válasza:
Privátban megírod az iskola és az igazgató nevét. Onnantól folytathatjukm
2018. máj. 30. 20:59
 23/44 anonim ***** válasza:

Akkor újra. Ne kerülgesd!

De ne kerüld meg a kérdést!! Várom a választ. A diri részeg. Te vagy a szülő. Na mit teszel? Várom.

2018. máj. 31. 08:16
 24/44 anonim ***** válasza:

"Privátban megírod az iskola és az igazgató nevét. "

És akkor mi lesz ha megírom hogy X gimnázium Kovács Pista igazgató? Akkor mi lesz?

2018. máj. 31. 08:17
 25/44 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy férfit, étterme van és szakács is egyben ott egy héten párszor. Ő is füvezik munkaidőben végig, még bent is a konyhán,de sima cigire is rágyújt főzés közben. Egy jó barátom dolgozott ott, néha én is bejártam besegíteni, szóval saját szemmel láttam. Igazából senkit sem zavart a dolog, ez egy nyílt titok amúgy is a környéken.
2018. máj. 31. 11:19
 26/44 anonim ***** válasza:

23-24: Sz*p*csém, leírtam már fentebb, hogy munkaügyi bíróság! Talán diszlexiás vagy, vagy mi a f*s**m?

Az, hogy ha igaz, amit írsz, hogy több évtizede ilyen az igazgató, akkor erről már kellene, hogy legyen valami hír vagy post valahol. És az hülyeség, hogy bíróságra citálnának. Hogyan? Egy gyk.-s üzenet vagy hozzászólás alapján? Honnan tudnák meg, hogy te vagy?

2018. máj. 31. 14:49
 27/44 anonim ***** válasza:
Magánügy. Hollandiában tiszteletben tartják.
2018. máj. 31. 16:20
 28/44 anonim ***** válasza:
27: Az, hogy itt legális, korántsem jelenti az, hogy lazán elnéznek bármit. Azért gondolj bele, te vagy a főnök vagy menedzser, és bemész fullosan betépve. És mondjuk hibás utasítást adsz ki az embereknek, vagy elcseszel valamit a megrendelésben, jobb esetben csak anyagi kár keletkezik. Ugyanúgy felelősségre vonhatnak, és elbocsáthatnak, mint bárhol másutt.
2018. máj. 31. 17:36
 29/44 anonim ***** válasza:

", akkor erről már kellene, hogy legyen valami hír vagy post valahol."

Van. Képzeld van. Sok.

De nem írom le, mert ha csak egyet is belinkelnék akkor abból rá lehetne jönni melyik iskola mert benne van.

Van fb video is ahol a diri osztálykiránduláson a pad alatt fetreng.

Van.

De ne kérd a linket.

Érthető okból talán.

Ja és jól látod, ez az iskola amiről szó van 25 éve működik és a diri 25 éve (meg előtte is) full alkesz.

Ahhoz képest egyébként jól bírja.

2018. máj. 31. 19:58
 30/44 anonim ***** válasza:

"z, hogy több évtizede ilyen az igazgató, "

De azért hogy valami "szépet" is mondjak a dirinek mint munkáltatónak van vagy 5 vesztes munkaügyi pere amit ki nem fizetett átvert volt alkalmazottak tanárok indítottak.

2018. máj. 31. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!