"Elitebb" munkahely kevesebb konfliktus?
Az érdekle, hogy a munkahelyi közösséget mennyire befolyásolja, hogy értelmiségi emberekkel vagy körülvéve?
Tehát egy tesco-s árufeltöltő vagy varrodai csapatnál több a "balhé" egymás sértegetése, kiközösítés...most odamegyek és "beolvasok" típusu emberi viselkedés, mint pl. tanárikar vagy könyvelőirodában, ügyvédek között.
/nem nézem le senki munkáját én sem tartozok a menőbb diplomások közé csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Dolgoztam már alja nép vs. diplomás és diplomás vs. diplomás közt. Ha nincs megfelelő "szakmai"<?> vezető vagy egyszerűen csak vezető, akkor így is-úgy is valóságos pankrációt tudnak a mai tanult társadalmunk tagjai képezni egy munkahelyen. Nem az a gond, hogy kinek mi a végzettsége, szaktudása, hanem az a gond, hogy a népünk tagjai valósággal utálják egymást, így mindig mindenki beleköt a másikba, mintha ez oly nagyon kjó dolog lenne a mai magyar társadalomban...
Az emberi jellemvonásokkal van az alapvető gond, nem a tudás/nem tudás/diplomás vs. aljanép közt.
Ez egy nagy hülyeség.
Abszolút ember függő, nem pedig végzettség kérdése.
Sőt van amikor a diplomás a "paraszt", egy villanyszerelő meg normális ember.
Diplomások között jobb annak aki nem szereti a konfliktusokat, mert ritka a szemtől szembeni vita.
Ahogy írták, a hátuk mögött beszélik ki egymást.
Én azért nem szerettem diákként alacsonyabb végzettségű emberekkel dolgozni mert mindig azt kellett hallgatni hogy ki a szemét, hülye a főnök és mennyire utálnak itt dolgozni...
Diplomások között sosem volt problémám. (lehet azért mert diák voltam és nem tekintettek ellenfélnek)
Utolsó egyáltalán nem így értettem nem kellene ennyire lesarkítani.
Tisztában vagyok vele h vannak paraszt bunkó orvosok is. De nyilván nem kiabálja a kollégájára h "rák egye ki a gyomrod ha kimegyünk szétb..om a fejed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!