Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek hogy ne piszkáljon...

Mit tegyek hogy ne piszkáljon ezért?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok vmi beszédes de ha vmit nem tudok megkérdezem stb.A főnökömet ez zavarja és hangot is adott ennek és hogy nem beszélgetek vele sokat .

2017. dec. 12. 07:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy o vagyik arra, hogy beszelhessen magarol, csaladrol, stb. Neha kerdezd meg errol-arrol. Nekem is van kolleganom, aki egyaltalan nem erdekel, de neha beszelgetek vele direkt, hogy megmaradjon valamennyire a jo viszony koztunk. Sosem lehet tudni, mikor jon jol egy kis segitseg.

Van akivel elmeny baratkozni es van, akivel hasznos..

2017. dec. 12. 08:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Baxd nyakon!
2017. dec. 12. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is megmondhatná valaki ezt... Folyton probléma nálunk, hogy én nem puszipajtáskodok velük. De minek tegyem, ha az egész lényüktől a hideg kiráz. Mindig valakit kibeszélnek, rosszindulatúak, az egyik folyton folyvást magáról beszél, kitalál dolgokat és akkor én vagyok a hibás, hogy nekem ez nem kell. A munkámat elvégzem jól, ezt szerencsére még ők is elismerik, de ez nem elég... Én már nem tudom mit csináljak, mindig gyomorgörcsöm van...
2017. dec. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!