Ki lehet-e vágatni valakit a munkahelyéről úgy, hogy elküldök a vállalatnak képeket az illetőről amikor drogozik, szét van csúszva?
Figyelt kérdés
Az illető a barátnőm volt és nem akarja kifizetni a 700 fontos (250 ezer forint) tartozását. A képeken konkrétan szív fel kokaint, szét van nagyon csúszva. Manager-i posztot kapott kb. 2 hónapja a munkahelyén (neki csak érettségije van, nem egy neves cégről van szó). Ki birnám-e vágatni? Plusz ha esetleg még beszámolnék arról hogy milyen hulladék életet él és engem is átvágott?2018. máj. 11. 16:31
21/25 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnők voltunk. Csak abban nem vagyok szent abban hogy én is szedtem hétvégente parti drogokat, de én nem vágom át a barátnőmet ennyi pénzzel, mikor neki kell ez a pénz a tervei megvalósításához, nem kú***rok kb. 50 különböző faszival 20 éves koromra és van abortuszom 19 évesen. Nem manipulálom az embereket és élek egy nagy színjátékban :)
2018. máj. 20. 13:37
22/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg aközött is volt nagy különbség, hogy ki hogy állt hétvégén, ő az a típus, aki nem szabja meg a határt. (Még mielőtt el képzelsz engem is ugyanolyan szituációba mint a fent említett :))
2018. máj. 20. 13:43
23/25 amfetaminfan válasza:
EHh, felejtsd el ha ennyire nem kompatibilis veled, minthogy látszólag megveted mindazt, amit ő élvez, vagy irigykedsz talán? Haha, inkább mérgelődsz mint egy sértődött taknyos, ahelyett, hohgy hagynád a fenébe. :D
24/25 A kérdező kommentje:
Jah, irigykedek a hulladék életére, mi? Szerinted mi bajom van? 250 ezer forinttal tartozik, az meg ha belegondolsz nem kevés pénz. Föleg így fiatalon amikor az ember nemrég kezd bele az életbe, és még nincs egy rakat összegyűjtött pénze.
2018. máj. 25. 20:57
25/25 anonim válasza:
Megértem hogy zavar hogy lenyult pénzt, de te sem vagy különb. Ha elvileg a legjobb barátnőd volt akkor miért ilyen aljas módszerhez kell folyamodni? Arról nem is beszélve hogy becsuletsértésért még te járatod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!