Ki lehet-e vágatni valakit a munkahelyéről úgy, hogy elküldök a vállalatnak képeket az illetőről amikor drogozik, szét van csúszva?
Nem.
Illetve áttételesen igen, mert ha bírósági ügyet csinálnak belőle, akkor lehetsz a "valaki" akit kivágnak.
Kösz emberek az információt, akkor ez a bosszú kilőve. Van még két másik opcióm.
Sajnos nem fogják szerintem onnan kivágni mert nagy színjátszó, ott egy szende jó kislánynak ismerik. Amúgy a manager-i posztot csak azért kapta meg mert jókor volt jó helyen, ezt akartam mondani a kérdésben (most látom kicsit furán írtam)
A becsületesség nem úgy működik, hogy csak bizonyos esetekben vagy becsületes, gerinces, máskor meg direkt nem, de megmagyarázod, ugye sejted?
Amúgy a céget nem fogja érdekelni egy sértett p*cs (az is megvan, hogy aki ilyenek küldözget, annak vajon mennyire adnak a szavára) siráma, ha egyszer a munkáját jól végzi.
Ellenben téged hitelrontás, személyes adattal (fénykép annak számít) való visszaélés miatt simán elmeszelnek bíróságon, és fizetheted neki a kártérítést. Sőt ha véletlenül mégis kiraknák, akkor kárpótlásul vagy félévi fizetését is.
Ez eléggé aljas cselekedet lenne, mert nyilván te sem vagy szent, szóval nyugodtan küldj a saját munkahelyedre is képet.
Ha meg képes voltál 250k Forintot tartozást fenntartani olyannak, akivel érzelmi kapcsolatod van, meg is érdemled (vagy csak a szakítás után tekinted tartozásnak? csaknem...), és még hülyének is néznek a körülötted élők, mégha nem is mondják, ezt fokozhatod ilyen kisstílű húzásokkal, mindig van lejjebb, nem kell félni, hogy akadályba ütközöl. Már az ötlet is patkányság. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!