Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki lehet-e vágatni valakit a...

Ki lehet-e vágatni valakit a munkahelyéről úgy, hogy elküldök a vállalatnak képeket az illetőről amikor drogozik, szét van csúszva?

Figyelt kérdés
Az illető a barátnőm volt és nem akarja kifizetni a 700 fontos (250 ezer forint) tartozását. A képeken konkrétan szív fel kokaint, szét van nagyon csúszva. Manager-i posztot kapott kb. 2 hónapja a munkahelyén (neki csak érettségije van, nem egy neves cégről van szó). Ki birnám-e vágatni? Plusz ha esetleg még beszámolnék arról hogy milyen hulladék életet él és engem is átvágott?

2018. máj. 11. 16:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Illetve áttételesen igen, mert ha bírósági ügyet csinálnak belőle, akkor lehetsz a "valaki" akit kivágnak.

2018. máj. 11. 17:12
 12/25 anonim ***** válasza:
65%
Valahol megértelek. Engem lakótársam nyúlt le pénzzel, aztán lelécelt külföldre. Nálam is vannak kompromittáló fotók róla, mert a hülye a gépemen tárolta a párjának készített fotókat. Én is agyaltam mint te, de sajnos igaza van annak, aki írta, hogy te járnál rosszabbul. Esetleg közös ismerős, megvárni munka után?
2018. máj. 11. 17:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja, lehet hogy kivágnák idővel ha amúgy sem szeretik, más okokat keresve mondjuk, mert pár kép miatt nem tehetik meg. Semmi köze a múltjának a munkájához. Viszont te mehetsz a bíróságra majd mert emiatt beperel, lehet még több pénzedhez jut majd hozzá ezzel.
2018. máj. 11. 18:20
 14/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem.

Benned sincs sok gerinc.

2018. máj. 11. 19:28
 15/25 A kérdező kommentje:

Kösz emberek az információt, akkor ez a bosszú kilőve. Van még két másik opcióm.

Sajnos nem fogják szerintem onnan kivágni mert nagy színjátszó, ott egy szende jó kislánynak ismerik. Amúgy a manager-i posztot csak azért kapta meg mert jókor volt jó helyen, ezt akartam mondani a kérdésben (most látom kicsit furán írtam)

2018. máj. 11. 19:30
 16/25 A kérdező kommentje:
14-es. Akármennyire is hihetetlenül hangzik, én vagyok az őszinteség, a becsületesség és igazságosság mintaképe mindaddig amíg a másik nem csinál szándékosan valami rosszat nekem.
2018. máj. 11. 19:46
 17/25 anonim ***** válasza:
35%

A becsületesség nem úgy működik, hogy csak bizonyos esetekben vagy becsületes, gerinces, máskor meg direkt nem, de megmagyarázod, ugye sejted?

Amúgy a céget nem fogja érdekelni egy sértett p*cs (az is megvan, hogy aki ilyenek küldözget, annak vajon mennyire adnak a szavára) siráma, ha egyszer a munkáját jól végzi.

Ellenben téged hitelrontás, személyes adattal (fénykép annak számít) való visszaélés miatt simán elmeszelnek bíróságon, és fizetheted neki a kártérítést. Sőt ha véletlenül mégis kiraknák, akkor kárpótlásul vagy félévi fizetését is.

2018. máj. 11. 22:58
 18/25 A kérdező kommentje:
Figyelj, tán csak tudom hogy működök és hogy élek. Az őszinteség és becsületesség döntés kérdése. Nem azt mondtam, hogy én őszinte, becsületes és igazságos ember vagyok, hanem hogy addig vagyok amíg a másik nem tesz nekem kárt szándékosan. Mellesleg már leírtam, hogy nem fogom ezt az opciót megvalósítani, szóval nincs szükség még egyszer leírni, hogy miért nem fog működni.
2018. máj. 13. 14:52
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen ki csak epp te utod meg a bokadat kokemenyen egy becsuletsertes vissza eles szemelyes adatokkal.Ehhez torvenyileg jogod nincs.voltakepp buncselekmenyt kovetsz el.en ertem h hianyzik az a penz de ha sajnos semmi papir nincs arrol h te kolcsonadtal sehogy nem tudod behajtani ugyhogy ez bukta.
2018. máj. 14. 22:03
 20/25 amfetaminfan válasza:

Ez eléggé aljas cselekedet lenne, mert nyilván te sem vagy szent, szóval nyugodtan küldj a saját munkahelyedre is képet.

Ha meg képes voltál 250k Forintot tartozást fenntartani olyannak, akivel érzelmi kapcsolatod van, meg is érdemled (vagy csak a szakítás után tekinted tartozásnak? csaknem...), és még hülyének is néznek a körülötted élők, mégha nem is mondják, ezt fokozhatod ilyen kisstílű húzásokkal, mindig van lejjebb, nem kell félni, hogy akadályba ütközöl. Már az ötlet is patkányság. Bocs.

2018. máj. 20. 05:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!