Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kaptál már meg olyan állást...

Kaptál már meg olyan állást amiről tudtad hogy nehéz lesz neked? Hogy boldogultál? Meddig maradtál? Belejöttél?

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kirúgtak első nap.
2018. máj. 8. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapig ment is. Szar voltam, de nagy volt a pénz.

Udvariasságból nem kúrtak ki 1 hét után.

2018. máj. 8. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem alatt volt egy ilyen nyári munkám, kb 1-2 hét után feltaláltam magam, de a nyár végével felmondtam, hogy nem lehet a tanulmányaim mellett ezt végezni.

A mostani helyem is nagyon nehéz, fél éve vagyok itt és nézelődöm. Kellett vagy 3 hónap, hogy belerázódjak.

2018. máj. 8. 21:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Ilyenkor nektek mi a nehéz?

Pl:

Sok a munka?

Nehéz beosztani az időt?

Valami olyan készség kéne hozzá ami nektek nem nagyon van?

Más típusú emberek vagytok?

Egyéb?

2018. máj. 8. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az, hogy elég látványos eredménye van a munkámnak, számokkal jól mérhető a teljesítmény, nagyon nagyok az elvárások és 2x is olyan helyzetbe kerültem, hogy nem tanítottak be rendesen, hanem egyedül hagytak a munkával és találd fel magad. Egyik alkalommal csak azért, mert mindenbe sz.rt bele az előző kolléga a felmondási ideje alatt, a másik helyen szerintem szándékosan nem tanította be az újakat a kinevezett kolléga, hogy jobb legyen a bónusza és be tudja biztosítani magát. Én meg alapból kicsit lassabban tanulok, kell egy kis idő mire megalapozódnak a dolgok, de amint megvan a stabil alap tudom, hogy meg tudok mindent csinálni.

Mindenhol amúgy vannak nehézségek meg bele kell szokni egy új rendszerbe, új csoportba még ha szuper senior szakértő is vagy de azért vannak helyek, ahol kicsit nagyobbak a nehézségek...:D

2018. máj. 8. 22:29
 6/7 anonim válasza:
100%
Engem most vettek fel egy ilyen munkára. Már az interjún is csak negatív dolgokat mondott a főnök, kicsit el is ment a kedvem de felvettek. És ha már felvettek akkor megpróbálom. De nehéz út előtt állok. De eddig mindig minden területen az életben a könnyű utat választottam. Most viszont elhatároztam össze kell szedjem magam. Nem csak irigykedni másokra h ez neg az milyen jó helyen dolgozik. Tennem is kell érte. És ha énis jó helyen szeretnék dolgozni, akkor muszáj lesz megemberelnem magam. 20/L
2018. máj. 9. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, amiről sejtettem, hogy nehéz lesz, habitusbeli különbség miatt (introvertált vagyok, ügyfélszolgálatra jelentkeztem). Végül belejöttem és fejlődtem is benne. Még mindig nem ez az álommunkám, de legalább nem halok vele éhen és normális a cégvzetőség, amit a mai világban becsülni kell.
2018. máj. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!