Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi idő kellett amíg...

Mennyi idő kellett amíg belejöttél a sütésbe-főzésbe?

Figyelt kérdés

Nekem a főzés egész jól megy (alapkaják) de a sütés katasztrófa. Kb. havonta egyszer szánom rá magam a sütizésre,de mindig félresikerül. Nem ehetetlen,csak nem olyan amilyet akartam. Most kerestem egy csomó szimpatikus receptet és a nyáron "edzem" magam :D Amúgy kb. 2 éve vagyok jelen a konyhában - bár általában kuktáskodom - pucolok,darabolok,szeletelek :)

16/L

2011. júl. 7. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Évtizedekig rántottáig terjedt a főzőtudományom, aztán a barátnőm megtanított mindenre. 1 év főzés után most sütöttem először, tökéletes lett a süti. :)

23/F

2011. júl. 7. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Sütit ritkán csinálok, akkor is egyszerű "száraz" sütiket: pogit, kekszet ilyesmit. A krémes akármik mindig olyan furcsára sikeredtek.
2011. júl. 7. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap, mire a család többet evett, mint a kutya és nem fordítva :D
2011. júl. 7. 22:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem eddig minden sütim fura lett,pedig nem bonyolultak a recept szerint :D A főtt fánkom pl.: "leeresztett" miután kiszedtem a zsírból,szó szerint mintha kibökték volna tűvel :D Mondjuk tesóm bezabálta és nem volt kifogása ellene,de mégis,én szeretném ha dekoratív lenne a sütim.
2011. júl. 7. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

írj e-mailt, és megpróbálok segíteni :)

egyébként a 9. osztályos gyakorlati időm pont elég volt arra, hogy belejöjjek (heti 3 óra gyakorlat) :P

mondom, ha gondolod segítek, mit és hogyan csinálj.

2011. júl. 7. 23:35
 6/6 A kérdező kommentje:
A szüleimtől szoktam instrukciókat kapni,de azért köszi :)
2011. júl. 8. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!