Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyeken miért ilyen...

Munkahelyeken miért ilyen bunkó mindenki, az emberek túlnyomó többsége, hogy miután bemutatkozol egyből azt kérdezi van- e férjed, gyereked,25 év munkaviszonyod?

Figyelt kérdés
ha nincs már megy is a sutyorgás, meg az összenézés, meg a kibeszélés.

2018. ápr. 13. 22:42
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
7-es vagyok. A gyáron kívül még közmunkában dolgoztam. Ott úgy döntöttem, hogy megnyílok, mert nem akarok kiközösített lenni. De ekkor meg az volt a gond, hogy néha szabályosan terrorizáltak a magánéleti dolgaimmal, főképpen avval, hogy miért nincsen nőm, és néha ugratások és körberöhögések is voltak. Persze tudom, ez valamilyen fokon a munkahely jellegéből és az ott dolgozók minőségéből is fakadt, de nem nagyon hiszem, hogy például irodákban sokkal másképpen viszonyulnának az ilyesmihez.
2018. ápr. 14. 09:45
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én sem szeretem, ha túl sokat kérdeznek vagy ők túl sokat elárulnak a magánéletükről, mert mint munkatárs, semmi közöm hozzá, illetve nekik az én életemhez. Nincs rejtegetni valóm, de persze vannak problémák a családomban, de csak felületesen válaszolok a kérdésekre. Általában elkezdenek beszélni arról, aki nem árul el sokat az életéről, mert az emberek kíváncsiak és ha nem kapnak elég információt, találgatnak és jön a pletykálás. Ha túl sokat mondasz, az is kibeszélést és pletykákat szül.

Én speciel nem szeretem azokat az embereket, akik azonnal minden bensőséges problémájukat megosztják akárkivel.

Nem vagyok antiszociális, a munkatársaimmal jól kijövök, de minél több van belőlük, annál több a probléma.

2018. ápr. 14. 11:09
 13/36 anonim ***** válasza:
23%

nem tudom de én, utálok idegenekkel dolgozni és ahhoz, hogy ne legyél idegen valamit csak meg kellene tudni az emberről, nem? az ilyenek meg h gyerek, férj, feleség kb "biztos" pontok. az meg h van-e munkatapasztalat hadd ne magyarázzam h miért fontos.

aztán lehet én vagyok az egyetlen akinek sokkal vidámabban, gyorsabban megy a munka ha tudok dumálni mással.

2018. ápr. 14. 16:43
 14/36 anonim ***** válasza:

ja igen, utolsó, ha van férjed, gyereked, úgymond "normális" vagy, akkor persze, hogy nem érintenek kellemetlenül a kérdések.

én már nagyon sokat kaptam az emberektől azért, mert nem mentem férjhez, holott nyilván nekem sem egy öröm. De hogy még ezen csámcsogjanak, felelősségre vonjanak, kérdezgessenek, esetleg férfiakat ajánlgassanak, hát ahhoz nagyon nincs kedvem. Inkább titkolózom.

2018. ápr. 14. 17:15
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Így már értem, hogy mit akartál mondani. Csak én másképp tekintek a munkatársakra. Nekem az egy kényszertársaság. Muszájból kell velük együtt lennem. Nem én választottam őket.

Ezért csak a munkatapasztalat amiről kell, hogy tudjanak, a többiről nem. Cserébe én sem akarok róluk semmi személyeset tudni.

Biztos nem te vagy az egyetlen, aki szeret munka közben dumálni. De én pl. nem ilyen vagyok. Nekem akkor van jó napom, ha semmi feleslegessel nem kell foglalkozni.

2018. ápr. 14. 17:17
 16/36 anonim ***** válasza:
15: Pont ez a lényeg. Ha én új haverokat vagy barátokat keresek, akkor lemegyek egy szórakozóhelyre, feladok hirdetést vagy ilyesmi. De nem a munkatársakkal kezdek cimborálni, nálam a munka és a magánélet között egy vastag határvonal húzódik. Ahogy az sem hiányzik, hogy elvárásszerűen zaklassanak, hogy miért nem úgy élek, ahogy ők, meg ahogy szerintük módi.
2018. ápr. 14. 17:47
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
16-nak. Pontosan. Csak sajnos a nagy többség nem így gondolja. Mi meg az ilyen társaságban szívunk napi X órát.
2018. ápr. 14. 17:50
 18/36 anonim ***** válasza:

"Nekem is ebből volt konfliktusom, amikor gyárban dolgoztam, hogy nem számoltam be a magánéletemről. És én kifejezetten rühellem azt a fajta beszélgetéskezdeményezést, amikor aktaszerűen kérdezgetni kezdenek a családi állapotomról, anyagi helyzetemről, meg ilyenek.

Ha én az első munkanapomon kijelentem, hogy nem kivánok baráti-haveri viszonyba kerülni, és szeretném, ha csak és kizárólag a munkával kapcsolatban szólnának hozzám, azt igazából nekik el kellene fogadniuk. Legalábbis egy normális társadalomban ennek így kellene működnie. "

Ez valószínűleg azért van,mert nem olyan az értelmi szinted,hogy egy gyárban kellene dolgoznod.

Sajnos sokan diplomával is ilyen helyen kényszerülnek dolgozni,buta prolik között,akik nem fogják fel,hogy a munkahely és a magánélet két külön dolog.

Egy felsőfokú végzettséget igénylő munkahelyen tuti nem kérdeznek direktben semmit,max ha te megnyílsz,mert oda értelmes emberek járnak.

Én is gondolkodtam már hasonlón milyen lenne ezeket a kérdéseket hárítani,ha ilyen helyen kellene dolgoznom.

Mivel meleg vagyok,így nem szívesen kötném ilyen emberek orrára,ahol általában pont azt keresik hogyan fojthatják meg egymást egy kanál vízben az emberek,minek adnék nekik magas labdát arra,miért utáljanak:)

Amúgy lehet az a legjobb,ha nem akarod magadról az igazat elmondani,hogy kitalálsz mindenféle baromságot,ami eszedbe jut:D

Akár még hobbi is lehet,hogy mit tudsz olyat hazudni,amit az ilyen hülyék be is nyalnak:)

2018. ápr. 15. 05:26
 19/36 anonim ***** válasza:

Amúgy én sem vagyok egy szociális típus.

És nem igazán érdekel kinek hány gyereke van,meg kivel él,meg az anyósa mekkora ribi.

Szerintem a munka ép elég agyzsibbasztó,hogy még felesleges információkat vigyen be az ember...

2018. ápr. 15. 05:28
 20/36 anonim ***** válasza:

"A gyáron kívül még közmunkában dolgoztam. Ott úgy döntöttem, hogy megnyílok, mert nem akarok kiközösített lenni. De ekkor meg az volt a gond, hogy néha szabályosan terrorizáltak a magánéleti dolgaimmal, főképpen avval, hogy miért nincsen nőm, "

Na,mert a nők mind a közmunkásokra buknak:D

Mondom,én kamuznak mások is:)

2018. ápr. 15. 05:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!