Ez gyakori dolog? Veletek is elöfordult? Mi a teendö?
Nem most történt a dolog, de egy állásinterjún voltam egy cégnél. Az interjúztató (férfi, pár évvel lehetett idösebb nálam) pár kérdés után azt mondta, hogy megkapom az állást, ha hajlandó vagyok vele egy estét eltölteni. Tisztára lefagytam, hogy mégis mi ez??? Ez most komoly? Rákérdeztem, mert azt hittem rosszul értettem, erre kifejtette bövebben a szándékait, amibe most nem mennék bele, mert 18+. Ekkor azonnal felálltam és otthagytam. Legszívesebben felpofoztam volna, de uralkodtam magamon. Megjegyezném, hogy semmi kivágott, se kihívó nem volt rajtam, hanem zárt, elegáns ruhát viseltem.
Veletek is elöfordult már ilyen? Ilyenkor mi a teendö? vagy ezt el kell türni? El kell viselni, hogy akinél a "hatalom", annak mindent szabad?
Köszönöm a válaszokat.
Irodai asszisztensnek jelentkeztem.
Végzettséged van hozzá? Vagy hasonló szakma?
Nekem van és ugyanerre a munkakörre jelentkezve senki nem kérdezte meg. Pedig voltam sokszor interjún (nyugat-mo) te? Pest?
Nem tudom ezen mit vagy kiakadva.
ilyen világot élünk, ennyi, legalább őszinte volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!