Előfordult már veled?
A napokban elég zsúfolt napjaim voltak,nem tudtam eleget aludni. Ez azt jelenti,hogy kb. napi 6,5 órát vagy annál kevesebbet.
Tisztán emlékszem,hogy csütörtök este beállítottam a telefonomat ébresztőre 6:30-ra mégis 8:12-kor magamtól ébredtem fel. Mitől lehetett ez,hogy nem emlékeztem arra,hogy lenyomtam az ébresztőt,vagy az is lehet,hogy egymás után akár több "szundit" is?
Valószínű,hogy a kimerültségtől, de mégis furcsállom mert még nem volt velem ilyen.
Mit gondolsz?
Köszönöm?
Én mindig meghallom,fel is ébredek rám,most pedig mégcsak nem is emlékeztem hogy felébredtem és elnyomtam. érdekes
Én sem aludtam el,felébredtem aztán 8 után,de engem nem ébreszt senki :)
Sajnos mióta suli van átlag 6 órát alszok, nem tudok elaludni korábban... Szóval elég gyakran megesik, hogy emiatt elkések.
Egyszer nem volt első órám, így már mindenki elment mire kelnem kellett volna. Fel is keltem, de picit visszahunytam a szemem, csak pár pillanatra... Hja, egy órával később keltem fel, 3 perc múlva ott kellett volna lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!