Idegileg teljesen padlót fogtam! Vállalkozó vagyok, nincs főnököm, beosztásom, saját magam főnöke -ura-beosztottja vagyok, munkása vagyok . A többit lent olvashatod!?
Figyelt kérdés
Ketten béreljük az üzletet egy természet gyógyásszal korom beli a csaj,pofám le szakad, 3 napig toltuk a költözést egy hete se ismerjük egymást, nem volt hajlandó megmozdulni.Mivel szóvá tettem és nem hagyom magam ha már a bérleti díj ki van fizetve ,ugy viselkedik velem minth az alkalmazotja lennék, mi már mindent ketten le beszéltünk a tulajjal az elején azért is írtam alá a szerződést.Még az nap ki akar tenni mert ő a f.bérlő ,mert nem ugrok neki!Szart keveri meg állás nélkül ,egy beteg,idegbajos kis ..c.Miért csinálja ezt valaki,ez csak egy töredéke ami volt .2018. ápr. 4. 23:35
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon kevés info és az írásodból csak az tűnik ki, hogy te vagy az idegbajos. Könyörgöm, legalább tedd olvashatóvá és értelmezhetővé a kérdésedet. Mert ez csak igénytelenséget és kreténséget sugall!
6/7 anonim válasza:
Az előzővel egyetértek. Ha leírod a kérdést még egyszer érthetően, akkor talán értelmesebb válaszokat is fogsz kapni.
7/7 anonim válasza:
Senkivel nem érdemes közösen vállalkozni, nővel meg főleg nem érdemes. Szerintem vagy egyedül érdemes csinálni vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!