Céges kocsi saját használatra? Hogy is szokott ez lenni?
Az álláshirdetésben írnak céges kocsiról. Ilyen esetben kiválasztást követően elmondják a kocsihasználat feltételeit? Hogy pl x km-re laksz, akkor ekkora összeget, ezzel a kuponnal letankolhatsz. Vagy mondjuk elmondják hogy a kocsit csak munkába járásra és munkaidőben, céges ügyekre lehet használni?
Vagy teljesen egyértelműnek veszik hogy másra is fogja használni?
Pl ha hétvégén elmennék vele bevásárolni, vagy kirándulni akkor mi a helyzet? Mehetek, vagy csak titokban, mert nem szabadna?
ne álmodozz, nem fogsz vele titokban nyaralni menni Albániába
gps van majdnem minden ilyem autóban, méterre pontosan elszámolnak vele
És az ilyeneket előre elmondják, hogy a kocsiban gps van?
Meg kitérnek a saját használatra?
Titokban nem tudod használni, mert ELMÉLETILEG munden céges autóra van formanyomtatvány, ahol a km jegyezni kell...
De egyébként el fogjak mondani...
Én ahol eddig voltam használhattam, csak tankolni nekem kellett...
Abszolút megállapodás kérdése, miért, nem?
Lehet kapsz céges autót, hazamehetsz vele, de mondjuk kikötés hogy az országot nem hagyhatod el vele, de nyaralni elmehetsz, mondjuk Balaton, stb.
Vagy lehet olyan is van hogy nem mehetsz vele haza, reggel bemész a munkahelyre, napközben oda mész ahova akarsz az autóval, vége a munkaidőnek otthagyod, mész haza. De az akkor is a te céges autód.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!