Ha egy cégtől 25ből 7-en távoznak kb 1 hét alatt az nem kéne elgondolkodásra késztesse a vezetőt?
Kis cég 25 emberrel melyből 1 hét alatt 7en távoztak. Ennyi ember hiánya a végletekig feszíti a napi működést kb az is gond ki vegye fel a telefont mert aki felvette irodista már nincs, aki helyette fel szokta venni másik irodista az sincs, akit még be lehetne tenni esetleg már az sincs.
Nincs aki áruszállítást végezzen mert a sofőr elment, akit betettek helyére annak hivatásos jogsija nincs, ha a rendőr leinti akkor bukta, és eleve máshol lenne dolga ha tererautóval szaladgál a saját melóját nem végzi.
Szóval inog az egész.
És a távozások oka nem ám valami misztikum-a főnök nem fizette ki teljesen a havi bért, közölte nincs pénze, erre 7en leléptek. Eddig 7en. Aztán ki tudja hova fajul a dolog.
Ez nem kéne gondolkodnia a tisztelt főnök úrnak?

"Egy jó cégnek van banki hitelkerete "
Egy jó cégnek.... és ha a kérdező cége nem egy "jó" cég, hanem egy tőkeszegény szokásos kismagyar kkv ami kb annak is örül ha a villanyszámlát ki tudja köhögni?

"Azért a jogsi hiánya nagyon durva dolog és ott nem lehet a főnökre hárítani a felelősséget, úgyhogy nagyon meg lesz bszva ha elkapják.
"
Hát én ezt nem tudom engem ez nem érint nem én ülök a volánnál.
Majd lebokszolják egymást közt. De azt biztosan kijelentem, hogy ha ebből gebasz lesz és a főnök nem tartja a hátát érte akkor újabb 1 ember mínusza lesz...
ez biztos. És akkor aztán vagy ő maga ül be a volán mögé vagy bezárja a boltot mert több embernek itt jogsija sincs, nemhogy hivatásos jogsija.
"Azért a jogsi hiánya nagyon durva dolog és ott nem lehet a főnökre hárítani a felelősséget, úgyhogy nagyon meg lesz bszva ha elkapják.+
Én kis cégnél voltam 5 évig (azaz ÖT ÉVIG) árukiszállító (is...) úgy hogy csak mezei B jogim volt és nem hivatásos.
5 évig.

Tudom hogy nincs közöd hozzá de én ilyet nem hagynék szó nélkül mert ha kinyír valakit vagy ő hagyja ott a fogát akkor nehezen számolnék el a lelkiismeretemmel hogy nem tettem semmit hiába tudtam róla.
Megjegyzem én papíron irodista vagyok kutatóintézetnél mégis PAH-okkal, a világ talán legrákkeltőbb anyagaival dolgozom olyan munkavédelem mellett amihez képest egy kínai szénbánya egy svájci óraösszeszerelő manufaktúra.

"Ha egy cégtől 25ből 7-en távoznak kb 1 hét alatt az nem kéne elgondolkodásra késztesse a vezetőt?"
Áruld már el mit tud csinálni.
Na ha én ügyvezető lennék és valaki menni akar akkor menjen ahova akar, nem érdekelne, papírokat megírni vagy azt se, maradék pénzt megkapja azt csá hello szia.
Amúgy is itthon főleg kereskedelmi cégek vannak, átjáróház mind, jönnek újak, régiek mennek el mert "valami közbejött", stb.
Komolyan mondom ha valaki hosszú távú munkahelyet akar más országban találja meg a számításait, ez sajnos így van.
Nincs mit tenni.

Nekem volt olyan hogy felvettek valahova, 2 hónap múlva benyögték hogy "bocs meggondoltuk magunkat".
Mondom akkor hello, azt mentem a következő helyre.
Tényleg nem tudom kinek min kellene elgondolkodnia.
Ez ilyen, sajnos vagy szerencsére azt meg te döntöd el.

Na, már megint a munkaügyis troll... Ezen a munkahelyeden is ugyanazok a problémák vannak, mint az eddigieken?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!