Egy haverom vett 300 fontért egy lézerkardot, és elmesélte a mukahelyén valakinek és most az egész cég arról beszél hogy neki ilyenje van meg folyton ezzel próbálják csesztetni. Mitől csinálják ezt és mit lehet egy ilyen helyzettel kezdeni?
Micsoda problémák ... xD
Mindenki azt vesz a megkeresett pénzén amit akar, ha úgy nézzük, nem is pénz érte 300 font. Az mennyi forintba, 150 000 (?) valaki 350 000-et se sajnál egy iPhonera, amit oda ad a 15 éves gyerekének és kb. 1/2 év múlva úgy néz ki az egész mint a lef..sott kilométer kő.
Star Wars rajongókat meglehet nézni, micsoda gyűjteményük van, ez csak itthon olyan döbbenet, Józsi vett egy fénykardot xD és akkor mi van.
Nagy Politikusunk huszonéves lánya meg, majdnem 8 millióért vett festményt a falra.
Én is vettem ( 510 Euro). Baromi jól néz ki, ha valaki ez miatt gyerekesnek tart vagy csesztetne érte elküldeném a fenébe.
Kinek mi köze ahhoz, hogy mi okoz örömöt a másiknak és mennyit költ rá ?
En nagy sw rajongo vagyok.
De az emberek nagy reszben rosszindulatuak es masok meg alazasaval erzik jobban magukat.
Egyszeruen bekel olvasni normalisan es utana ott hagyni.
Nagy arc lehet a haverod!!! (*0*)
Én a vastrónt venném meg a helyében, aztán abból nézném a tv-t!!! :D
De lehet, a fénykard sem rossz ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!