Mivel töltenéd el az idődet, ha egész nap egy számítógép előtt kéne ülnöd, de nem lenne semmi dolgod, csak hogy ott ülj és úgy nézz ki, mint aki dolgozik?
Nem is tudom, 8 éve ezt csinálom:)
Reggel ébresztő, kávé cigi és gép úgy éjfélig. Egyik sarok, mint szórakoztató oldal a gyakori. Másikba egy film. Harmadikba farmerama. Negyedik sarokban meg szörfözök, vásárolok, érdekességeket nézek. Még nem untam bele.
Most én is irodában vagyok 8-12ig. Majdnem minden nap van vmi dolgom, de sokszor semmi.
AUTOCAD-et gyakorlom (ki van adva, h csináljam), híroldal mindig nyitva, átfutom sokszor a zenei oldalat. mostanában gyakori.
de azért látványosan nem netezek meg unatkozom.
am ezer dolgot lehet, ha mondjuk senki nem néz rád: a nyelvtanulástól kezdve a zenehallgatásig, ha azt szabad.
Én szoftverfejlesztő vagyok, sok szabadidőm van, beosztom a feladatokat és mellette ugye szórakozom.
GYK, Youtube is letud kötni.
Én mellette olvasgatok, tervezek, játszok, megoldásoknak nézek utána, tanulok, beszélgetek, stb.
Én írnék. Novellákat, meg már szerintem akkor végeztem volna a könyvemmel is :)
Így kicsit nehezebb, hogy csak este tudok dolgozni rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!