Ti is egész hétvégén bent ültök a lakásban a számitógép elött? Vagy csak én?
Figyelt kérdés
mást nem tudok tenni, nem birom feltalálni magam, unalom van.2015. júl. 5. 11:55
1/9 anonim válasza:
Ilyen kánikulában nem is nagyon tervezek most az utcára menni, szóval jobbára én is a gépet nyomom, meg filmezgetek.
De tartja bennem a lelket, hogy jövőhétre már van több programom is, július végén pedig fesztiválozni megyek.
Szóval ez a semmittevős nap, most csak ilyen átmeneti állapot :D
3/9 anonim válasza:
Aki szintén ilyen unatkozós típus, az írhat nekem, hátha nem lakunk messze. :)
20f
4/9 anonim válasza:
Igen, de nem játszom, hanem dolgozom.
5/9 anonim válasza:
Én egész nyáron, sőt egész évben mikor nem suliba vagyok, mert a nagyszerű osztálytársak semmiképp sem jönnének ki havonta 1 alkalomnál többet ki az utcára...
6/9 anonim válasza:
Igen, majdnem. Magányos vagyok, sem barátaim, sem barátnőm nincs. Nincs kivel és hová menni. Azért elfoglalom magam egy kis sporttal, egymagam biciklizgetek. A távolság függ attól, hogy milyen kedvem van, vagy melyik közeli településen van kedvem szétnézni. Van amikor csak helyben keringek. Legalább ennyire mozduljak már ki, ha másért nem is.
7/9 anonim válasza:
Igen. Bár ha van valami meló itthon, akkor csinálom, aztán vissza a gép elé.
Barátok messze laknak, néha találkozunk, szóval így marad az otthonülés, néha már amikor beesteledett, elmegyek sétálni egyedül.
Azt a rengeteg időt, amit a gép előtt töltök, próbálom tanulással is eltölteni, mindenféle téma érdekel.
8/9 anonim válasza:
Nekem is dolgoznom kellene, de nehezen megy...
9/9 anonim válasza:
Igen, mivel nincs más lehetőség a városban, ahol élek. Semmi program, semmi élet, szóval inkább itthon maradok, mivel nincsenek barátaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!