Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel töltenéd el az idődet,...

Mivel töltenéd el az idődet, ha egész nap egy számítógép előtt kéne ülnöd, de nem lenne semmi dolgod, csak hogy ott ülj és úgy nézz ki, mint aki dolgozik?

Figyelt kérdés
A gyakorizást már unom.

2018. febr. 5. 09:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Valami jó online játékot nem tudtok? Ami nem túl addiktív (egyszer már nagyon rá voltam kattanva a travianra).

Amúgy már ledaráltam pár sorozatot, elvégeztem két szintet angolból, igaz, azt munkaidőn kívül, de a leckéket meg a tanulást munkaidőben csináltam. Hetente egy-két önéletrajzot tudok elküldeni. Interjúra elmehetek, de csak ha szabadságot veszek ki. Önképzésre lenne igényem, lenne pár Adobe szoftver amit még megtanulnék, de a céges gépre nem tölthetek le akármit.

2018. febr. 5. 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor van üresjárat. Egész nap a netet bújom néha filmezek, mobilozok. De már ezeket is annyira unom, hogy inkább már önfejlesztő tanulást végzek.
2018. febr. 5. 13:13
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd a főnökeidet s a vezetőséget vagy a parlamenti madarakat;)
2018. febr. 5. 16:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Játékok:

Fallout shelter

valami nyugis stratégiai

de volt hogy sims 4-et toltam :DDD

További:

nyelvet tanulgatok újra, mert teljesen elfelejtettem németül

ezért képregényeket olvasok németül

ps illustrator, hasonló programok gyakorlása

+másik munkát keresek, mert lehet ez nyugis, de keveset is fizet nagyon. Amúgy álmaim melója lenne ez, ha többet fizetnének.

2018. márc. 1. 12:47
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem igényel odafigyelést, de szórakoztató.

2018. márc. 1. 12:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Végre felmondtam, a jövő héten leszek utoljára. :)
2018. márc. 20. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!