Ha egy kollégád náthásan szipog melletted az irodában egész nap, mennyire zavar?
Figyelt kérdés
2018. febr. 17. 16:13
1/8 anonim válasza:
Zavar, mert te is elkaphatod a betegséget!
2/8 anonim válasza:
Adnék neki zsepit és ahogy tudom elkerülöm én is bemegyek betegen melózni mert muszáj de ahogy tudom kerülöm a kollégákat
3/8 anonim válasza:
Mivel nekem eleve zenét kell hallgatnom, ha koncentrálni akarok és én nem betegszem meg, nem nagyon.
4/8 anonim válasza:
Ha csak tényleg megfázott, akkor nem érdekel. Viszont, ha komolyabb baja is van, akkor szólok, hogy ezt talán otthon kéne kúrálni, nem kéne mindenkit behinteni a virusaival.
6/8 anonim válasza:
Nagyon zavar, plne, hogy nálunk van lehetőség home officera, úgyhogy nem örülök neki, ha valaki megfertőzne...
7/8 anonim válasza:
Ezt köszönjétek meg a mélyen tisztelt magyar főnök prototípusnak, aki kijelenti, hogy tilos a betegszabadság vagy a táppénz. Egyik ismerősöm munkahelyén is most decemberben kijelentették, hogy aki a két ünnep között beteg mer lenni, az úgy kalkuláljon, hogy el van bocsátva, a szerződése lejártával nem lesz meghosszabítva.
8/8 anonim válasza:
A betegségektől nem tartok, de a szipogás nagyon irritál. Nem csak munkahelyen, pl villamoson is, bárhol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!