Nem tartjátok szánalmasnak meg viccesnek hogy a Burger Kingbe a főnőkeim meg a műszakvezetőim ilyen 20 év körüli diákok?
Párom 20 évesen már kisfőnök volt a munkahelyén protekció nélkül. Mindenki idősebb volt nála. Szerintem ez egyáltalán nem gáz vagy nevetséges. Inkább azt tartom annak, hogy a beosztottak visszabeszéltek neki meg nem akarták megcsinálni, amit mond, csak mert 10-20 évvel fiatalabb náluk.
18 évesen kapott maga mellé egy 28 éves embert, hogy tanítsa be és napi szinten szólni kellett a főnöknek, mert egyszerűen nem volt hajlandó megcsinálni, amit mond. Amég nem tudta a korát addig nem volt gond, aztán jött a "neki egy kis szaros ne parancsolgasson".
Meg volt, aki beszólt neki, hogy ennyi idősen minek dolgozik, miért nem otthon lakik biztos verik otthon meg ilyenek.
(Alapból külön éltünk a szülőktől önállóan, albérletben ezt tudták is, ezért hitték idősebbnek és tök normálisak voltak vele, amég meg nem tudták a korát.)
1. A ma 10:26-os megjegyzése sem egészen jogos, mert ha egy nyugdíjasnak normál végettsége és munkßaja volt aktív korában, akkor nem kell mosogatni vagy takarítani járnia a Burger Kingbe, hanem megél a nyugdíjából.
1. Egy 20 év körüli ember símán lehet fönök megfelelö hozzáértésssel, és nem feltétlen diák - van, aki már több éve ott dolgozik.
3. A nyugdíjas inkább azon röhögne, hogy miért jutott ide, miért nem gondolkodott elöre korábban, és miért kell neki ilyen munkákat végezni, és miért nem ö a fönök, ha annyira ért hozzá?
"Nem tartjátok szánalmasnak meg viccesnek hogy a Burger Kingbe a főnőkeim meg a műszakvezetőim?"
DE, vicces meg szánalmas, de csak RÁD NÉZVE AZ. Ha csak ennyire vitted, az tényleg szánalmas.
Ahogy kettes mondja.
Igen szánalmas NEKED kisapám,hogy ennyire vitted az életben.
Én elgondolkodnék önvizsgálatot tartanék,hogy hoppá ÉN mit b..ztam el.
Azért választanak ilyen 20 év körüli diákokat szinte minden posztra, mert olcsón elvállalják.
Ismertem valakit aki a legnagyobb góré volt az egyik mekibe, simán megkeresett 400-500 ezreket. Most miért fizessenek egy 40 éves tapasztalt embernek ennyit, ha a feléért már találnak egy szorgosabb, mosolygósabb diákot is?
Mondjuk én nem vagyok oda a teóriáért. Az egész lehúzásnak számít, mintha annyira spórolniuk kéne az ilyen cégeknek. Már a multik kasszásai is 20 év alattiak. Mondjuk én nem bánom ha nekik is jó, de azért érezhető, hogy nem annyira tapasztaltak.
26 évesen vagyok csoportvezető egy multi (autóipari) cégnél.
25-30 ember tartozik "alám" és kb 90%-uk idősebb, mint én.
Meg kell találni a közös hangot mindenkivel, ha kérek valamit, akkor az azért van, mert szükséges, eddig még nem okozott gondod a korom senki számára, vagy csak nem mondták-mutatták ki.
Az élet ilyen, a kor nem függvénye a beosztásnak, sem pedig a tapasztalatnak.
Nyelj egy nagyot, és dolgozz tovább, vagy ha nem tudod megemészteni, mondj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!