Szánalmasnak számítok, ha megmondom a főnöknek, nem vagyok hajlandó egy olyan kollégával együtt dolgozni, akitől félek?
Okok:
- minden mozdulatomba beleköt
- kiabál velem
- egyszerűen lefagyok amikor rám ordít vagy megfenyeget
- láthatóan élvezi amikor rettegésben érzem magam mellette
Rólam pár szó
35 éves férfi vagyok 31 éves koromba pszichiátriai osztályon kezeltek generalizált szorongással és egyéb személyiségzavar diagnózissal.
Gyerekkorom nem volt, a szüleim állandóan ordibáltak velem, bármit csináltam semmi nem volt jó, belém nevelték, hogy hülye vagyok.
Az általános iskolába mindennap megvertek, megaláztak, kigúnyoltak ezért mai napig is fájdalmasan gyötörnek az emlékek.
Sokszor van öbgyilkossági hajlamom és negatív gondolataim, egyszerűen nem tudok a múlt szenvedéseinek emlékétől megszabadulni
Nem vagy köteles vele együtt dolgozni, de lehet, hogy munkát kell keresned. Minden esetre erről azért beszélhetnél a főnökkel, mert a közös munka rovására mehet, ha ilyen összeférhetetlenség van, és az a cégnek sem jó.
Neked viszont nem ártana egy jó pszichológus.
68%, te mindenhol ottvagy? Aztán írj továbbra is ugyanilyen hasznosakat meg szépeket... Vagy tudod mit? Ha nem megy, akkor kopj le innen -.-
Szerintem nem szánalmas, magad miatt és a munka hatékonysága miatt sem lenne jó, ha elhallgatnád. Ilyen emberrel szerintem nem sokan dolgoznának egyébként, én minden késlekedés nélkül megbeszélném a főnökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!