Mit tennétek ilyen alkalmazottal?
A lányom összejött egy semmirekellő fickóval, aki harmincas létére semmit nem tett le az asztalra. A lány addig könyörgött, míg adtam nekik két millió kölcsönt, hogy vehessenek egy panelt, meg felvettem a nyikhajt a cégemhez dolgozni.
Na most az a baj, hogy egyáltalán nem teljesít, nem csinál semmit, csak a többi kollegával pofázik meg netezik. Normál esetben kirúgnám az ilyet, de most mégis mi a fenét csináljak? Ha kirúgom, hogy fizeti vissza a kölcsönt, amit kaptak? Valami javaslat?

A lányod is eléggé érdekes,hogy egy ilyen senkiházit választott,ez a te hibád is kérdező ne haragudj.
Magyarázd el neki,hogy ez miért nem jó,és milyen hátránya lesz ebből a hülye gyerekből.
Én kivágnám ezt a gyereket,heréskedjen máshol.
Az a baj a lányodnak szerintem nincsen önbizalma meg önbecsülése.
Én kirúgnám,hogy a lába ne érjen földet,csevegjen máshol ne az én pénzemre, felelősségvállalás nulla nála,jól mondod ez egy 30 éves fickó sőt kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!