Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennétek ilyen alkalmazottal?

Mit tennétek ilyen alkalmazottal?

Figyelt kérdés

A lányom összejött egy semmirekellő fickóval, aki harmincas létére semmit nem tett le az asztalra. A lány addig könyörgött, míg adtam nekik két millió kölcsönt, hogy vehessenek egy panelt, meg felvettem a nyikhajt a cégemhez dolgozni.

Na most az a baj, hogy egyáltalán nem teljesít, nem csinál semmit, csak a többi kollegával pofázik meg netezik. Normál esetben kirúgnám az ilyet, de most mégis mi a fenét csináljak? Ha kirúgom, hogy fizeti vissza a kölcsönt, amit kaptak? Valami javaslat?

2018. márc. 11. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg amíg visszafizetik a kölcsönt, majd beszélgess el a lányoddal és az érveiddel érd el, hogy belássa Te látod reálisan a helyzetet. Segítséget nyújtottál Neki, nem pesztrálást. A cégednek árt a lányod párja, mivel a vállalkozásod jövőjétől függ a lányod is majd a jövőben, emiatt fontos lenne átbeszélni, hogy Neked érdeked a munkájukat tisztességesen végző emberek foglalkoztatása, amelynek a párja nem felel meg.
2018. márc. 11. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok van még vissza a kölcsönből?
2018. márc. 11. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja, sok... A legjobb az lenne, ha valahogy rávehetném a gyereket, hogy dolgozzon normálisan, és termeljen bevételt, máskülönben mindenhogy bukok anyagilag.
2018. márc. 11. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy egy hónapja van összeszedni magát vagy másik állást kell keressen
2018. márc. 11. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a kölcsönt kettőjüknek adtad. Akkor a felét fizesse a lány, a másik felét a pasija! Így hamarabb megkapod a pénzt. Nem tudom mi a munkaköre, de lehet át kéne raknod máshová, ahol nem tud ennyit pofázni és dolgoznia kell. Amint megkaptad a pénzt, vágd ki a francba!
2018. márc. 13. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:

A lányod is eléggé érdekes,hogy egy ilyen senkiházit választott,ez a te hibád is kérdező ne haragudj.

Magyarázd el neki,hogy ez miért nem jó,és milyen hátránya lesz ebből a hülye gyerekből.

Én kivágnám ezt a gyereket,heréskedjen máshol.

Az a baj a lányodnak szerintem nincsen önbizalma meg önbecsülése.

Én kirúgnám,hogy a lába ne érjen földet,csevegjen máshol ne az én pénzemre, felelősségvállalás nulla nála,jól mondod ez egy 30 éves fickó sőt kisfiú.

2018. márc. 13. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!