Munkáltató kiabálhat egy alkalmazottal? Sértheti szavakkal?
Első vagyok.
Be lehet igen, a munkaügyi bíróságon ha folyton zaklat és terrorizál. Jelen esetben ha folyton ismétlődő ez, ilyenkor rég túl lép egy határt, tekintve a pozíciójára ez túlkapást jelent. Nem lehet egy embert (dolgozót ha jobban tetszik így) megalázni sen emberi mivoltában sem pedig beosztását nézve. Ha rosszul is végezted a pl a mukád ezért cseszeget akkor sem! Van ennek helyes emberibb menete de nem ez!
A másik dolog az hogy hiába van rá tanúd nem biztos hogy a kollégák ezt bemerik vállalni hogy majd tanúskodnak mindenki félti a helyét. De ha akad olyan akkor az nagy segítség lenne. Ha kontaktod lesz vele legközelebb vagy raport tedd a zsebedbe a telót és hangfelvevő : On!
Beperelheted, csak mi értelme van?
Valószínűleg egy cégnek jobb ügyvédre telik mint neked, másrészt onnantól nem nagyon lesz értelme amúgy sem ott dolgoznod. Harmadrészt még keresztbe is tehet neked a későbbiekben, mert nem túl jó referencia új helyen hogy az előző munkaadóddal pereskedsz.
igazából azt csinál amit akar, nekem is voltak durvák.
Mondjuk én felmondós típus vagyok, ha megy az anyázás nagyon akkor lépek lefele.
De sok mindent nem tudsz tenni, itthon ilyen a helyzet pár munkahelynél, kocsma hangulat, lépj le ha nem bírod, lehet találni másik állást, ennyi.
Mondom nekem voltak durvák egy-két munkahelyen.
A takarodjál haza büdös vagy (nem is voltam izzadt, főleg nyár volt) ilyeneket simán kap az ember.
ja meg a sz@@@pjál le, ilyenek, simán volt részem ilyenben, nem lepődöm már meg semmin itthoni helyeken. Mondom, kocsma. Csoda a kést nem vágják bele az emberbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!