Ferenc12 kérdése:
Munkáltató kiabálhat egy alkalmazottal? Sértheti szavakkal?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 21:34
11/15 anonim válasza:
Mondjuk én is tapasztaltam ezt hogy sok idős fickó idős korára meghülyül, nekünk is ez volt egy cégnél.
Jött egy fickó, és nagyon durva hangnemben beszélt mindenkivel, de már a 2. héten. Kettyós volt enyhén szólva.
12/15 anonim válasza:
Pont hogy az 50 felettiek féltik legjobban a helyüket, ezèrt beszèl nèmelyik úgy mintha a kocsmai haverokkal beszèlgetne. Az idősebbek többet is pletykàznak, àllandóan kombinálnak, keverik a szószt valamivel.
13/15 anonim válasza:
Hát igen és ott vannak a sz@@rkeverő típusú emberek, akik mindenkit kritizálnak, stb.
Aztán ezek is zakóznak egyet, azt a tulaj dobja ki őket utcára.
14/15 anonim válasza:
"Ha kontaktod lesz vele legközelebb vagy raport tedd a zsebedbe a telót és hangfelvevő : On!"
Az illegális lehallgatásért meg legfeljebb leültetnek. Megéri.
15/15 anonim válasza:
Már volt erről szó, és nem, nem büntetendő, ha a mobiloddal felveszel egy beszélgetést. Ráadásul ha a jó szándék vezérel, és olyan beszélgetést veszel fel, ami mondjuk bizonyíték valamire (pl. sértegetésre), akkor szerintem van haszna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!