Amikor a munkáltató elkezd pszichoterror módszereket használni, arra hogy érdemes reagálni?
Figyelt kérdés
Hogy lehet elkerülni, hogy belekerüljünk a játszmába?2017. febr. 16. 22:35
1/5 anonim válasza:
Egyszerű leírni, sajnos én is nehezen tanultam meg, hogy engedd el a füled mellett, amit mond. Amikor rájön az agybaj, csak azt mondom neki, hogy igazad van, erre megnyugszik, mint egy hisztitől elfáradt kisgyerek. Nehéz egy frusztrált főnökkel az élet.
2/5 anonim válasza:
1/1 Pontosan, belemerülni a vitájába fölösleges csak hosszabb ideig tart, és hidd el a főnökök 10-ből 9x maguknak adnak igazat.
3/5 anonim válasza:
hát nekem most volt részem alattomos pszichoterrorban, nem főnök, hanem két munkatárs részéről.
Új munkatárs vagyok. Mivel alattomos volt a módszer, így más kollégák észre sem vették. Pár hónapig szenvedtem, próbáltam nem belemenni a játszmákba, elereszteni a fülem mellett, stb.
De ezek nem segítettek.
Végülis beleálltam egy vitába, és megvédtem magam nyíltan.
Ekkor lett egy botrány, de azóta békén hagynak.
4/5 A kérdező kommentje:
Velem a főnököm csinálta. Először elengedtem a fülem mellett, de folytatta, engem meg egyre jobban zavart. Mikor már nem tudtam többet nyelni, megmondtam neki őszintén a véleményem. Akkor egy időre visszavett, de rövidesen újrakezdte. Akkor már ezt úgy művelte, hogy másokat is ellenem hangolt. Ezen a ponton már bármit mondtam/tettem minden úgy sült el, hogy mennyire egy szemét alak vagyok. Aztán kiléptem.
2017. febr. 17. 07:12
5/5 anonim válasza:
én is elmentem volna előbb-utóbb, ha nem hagyják abba. nem lehet így normálisan dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!