Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit szoktatok munka után...

Mit szoktatok munka után csinálni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy mostanában nem tudok mit kezdeni magammal munka után otthon. Reggel bemegyek 5-re hazaérek és nem tudok mit csinálni. Sportolni szoktam, meg néha elmegyek meginni egy sört haverokkal, de semmi más. Régebben imádtam gépezni, most már arra sincs semmi motivációm.

Nincs valami ötletek mivel tölthetném el hasznosan még a nap hátralevő részét?

2018. márc. 8. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Döglök munka után, mert fáradt vagyok.

:(

2018. márc. 8. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Jósolgattam, társasoztam egyedül, és kezdtem befarcolni. Abarátok mentettek meg hogy mindig kerestek hivtak jöttek, nem hagyták magukat lerázni (fáradtságtol nem volt kedvem hozzájuk)

Aztán ahogy visszatértem az életbe (haverok, buli)jöttem rá, hogy milyen szánalmas voltam.

Ne zárkozz el a szocializáltságtol. A magány beszippant és megesz.

2018. márc. 8. 19:15
 3/11 A kérdező kommentje:
De pont azt mondom, hogy nem zárkózom el semmitől. De a haverok is dolgoznak hétközben, senkinek nincs kedve minden nap hulla fáradtan menni dologzni másnap. Nem lehet mindig kimozdulni...
2018. márc. 8. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én haverjaim eléggé mobilisak voltak.nem egy napi 8 orás munkavállalok
2018. márc. 8. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:

Elmegyek vásárolni, főzök másnapra ebédet, takarítok.

Van egy kutyánk, akit le kell vinni sétálni.

Munka után ezzekkel kb el is ment a nap és örülök, ha este csak zombulhatok a tv előtt.

Keress valami hobbit a gépezés helyett.

Egy kisállat (nem muszáj kutya legyen) megfelelő társ, mert gondoskodni kell róla, nem lehet mellette unatkozni.

Melóhelyen mit eszel? Rendelés és szendvics helyett főzz magadnak. Nem szégyen, ha egy férfi hobbiból tud főzni.

Ébresztő, nem csak a tv, számítógép, kocsmatúra a megfelelő kikapcsolódás.

2018. márc. 8. 21:12
 6/11 anonim ***** válasza:
A sport nekem is megvan, emellett olvasok, kézimunkázok, de szeretem pl. az online logikai játékokat is. Anyukám fejlesztő pedagógus, ő pl. most rákapott a Duolingo-ra.
2018. márc. 8. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha jó idő lesz, megyek cangázni, addig olvasás, netezés, ügyintézés, takarítás, mosás, stb.
2018. márc. 8. 22:20
 8/11 A kérdező kommentje:

#5 sajnos ezek sem jók. sosem veszek kaját, magamra főzök. És mivel tudok is, elég hamar végzek ezzel is :D kisállatot nem veszek, mert nem kell, meg nem is érdekel.

nem támadásképp, de amiket te leírtál azt én 1 óra alatt megcsinálom és pont még ezer másmire lenne energiám.

2018. márc. 8. 22:52
 9/11 Mádár0218 ***** válasza:
14:00-24:00 vagy 14:00-02:00 ig dolgozom 1 óra haza az út, eszem alszom vagy eszem és leülök gépezni vagy animét nézni
2018. márc. 9. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem ritkán van idöm, de akkor: fözők, filmet nézek, xbox-on játszom, kimegyek futni, jó időben kimegyek bringázni. Sajna két müszakban erre csak kéthetente van idöm.
2018. márc. 9. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!