Melyik szakma áll legközelebb ahhoz, amit csinálni szeretnék?
Igazából azt sem tudom, hogy létezik-e ilyen foglalkozás, vagy csak én tákoltam össze ezt néhány foglalkozásból...
Szóval elöször is, az aknéval küzdőknek szeretnék segíteni, de nem kozmetikus szinten, ezért kapásból a bőrgyógyász jutott eszembe, de az meg ugye az egész bőrrel foglalkozik... Másrészt pedig ettől kicsot elvonatkoztatva laborban is szeretnék dolgozi, ahol kozmetikai krémeket, sminktermékeket készítenek. Ez meg kicsit a gyógyszerészre hajaz talán...
Köszi előre is annak, aki segít.
Inkább ne akarj laborokban dolgozni, pláne a kozmetikai iparban. Gusztustalan, amiket ott művelnek. Persze van már néhány állatkísérlet-mentes márka, de a gyógyszeriparban továbbra is szemrebbenés nélkül kínozzák és gyilkolják százszámra az ártatlan állatokat a szépség érdekében.
Inkább foglalkozz gyógynövényekkel, hasznosabbak, mint a gyógyszerek, nem kell senkit és semmit kínoznod kísérletekkel, ráadásul hülyére keresheted magad, ha alapítasz egy bioboltot.
Mindkét választ köszönöm.
Ha már a gyógynövényeket említetted, a természetgyógyászat is érdekel, de azért az más kategória.
Állatkísérlet meg nincs mindenhol, azt, hogy ki hol dolgozik, szerintem mindenkinek a saját etikusságán múlik. Én biztos nem dolgoznék olyan laborban, ahol ez megy, de szerintem sokan vannak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!