Ezt meg lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Benne vagyok egy munkaügyi programban ami már le kellett volna hogy járjon (3hónap) és még nem hozta a főnök a papírokoat, holott tudom hogy meg akar tartani. Ha aláhamisította helyettem pedig én nem akartam hosszabbítani, akkor lehet ennek következménye mármint a munkáltató felé?2017. szept. 14. 16:33
1/2 anonim válasza:
Nagyon nehéz lesz bebizonyítanod hogy nem te írtad alá és a pereskedés is sokáig fog tartani jah és semmi esélyed nem lesz többet ott dolgozni. Itt is volt olyan hogy a főnök azt mondta aki nem vállalja a hosszabbítást akkor azt szankcióval leszámolják és 3évig még szociális segélyt se fog kapni persze rajtam kivül mindenki bedőlt neki és még csak szóvá se merték tenni persze én nem hosszabbítottam és elmentem szocira amit meg is kaptam. De ezt is kilehet játszani ha nem akarsz pereskedni méghozzá úgy hogy elmész egy gyárba dolgozni ők adnak egy igazolást hogy átvesznek innen mikor aláírtad az újszerződést azt leadod a munkaügyin majd párnap mulva elmész táppénzre ezért kirúgnak az új helyről vagy leszámolsz pár nap mulva majd a leszámolópapirral újra munkaügyi és igényled a szocit vagy ha bevan dolgozva az 1éved akkor álláskeresőire mész
2/2 A kérdező kommentje:
Tudok gyenge pontot a főnöknél, szal lehet próbálkozni de nem én iszom meg a levét. :-) Bizonyítani egy vagy több ember tudja. Visszajönni meg végképp nem akarok.
2017. szept. 16. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!