Melyek azok a munkahelyek ahol keveset kell dolgozni és sokat lehet pihenni? Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
és ennek ellenére megfizetik természetesen, vagy legyek majd vállalkozó???2018. febr. 26. 19:49
31/42 anonim válasza:
Kitörölheted ám a sgged az okj-ddel, ha annyi a vagyad a munkában, hogy ne kelljen dolgozni, de jól fizessen.
32/42 anonim válasza:
Okj haha ☺ baromi unalmas egész nap semmit nem csinálni. Olyan munkát érdemes választani amit élvezel és örülsz, hogy csinálhatsz. Úgy repül az idő és szívesen jársz be dolgozni. Ha meg is fizetik az plusz pont....
33/42 anonim válasza:
Éjjeli őr.....mondjuk meg fogsz halni az unalomtól
34/42 A kérdező kommentje:
jaj éjszaka nem akarok dolgozni olyankor aludni szeretek, hétvégén meg bulizni inni meg nőzni.
2018. febr. 27. 22:10
35/42 anonim válasza:
Jaj, ne is, a végén még valami hasznod is lenne.
36/42 anonim válasza:
A közmunkások között jól fogsz mutatni.
37/42 A kérdező kommentje:
Ez mindig perceken belül válaszol ide, látszik hogy élete sincs. Nem jar ez el meg dolgozni se az anyja tartja el szerintem, de azért idejar okoskodni.
2018. febr. 28. 19:40
38/42 anonim válasza:
Inkább nem mutatok képet a fizetési átutalásaimról, mert sírva fakadnál. :D
39/42 anonim válasza:
A 37-es nem én voltam, mondjuk pacsi neki. :D
Bár valószínűleg beszrnál, ha személyesen kéne velem beszélned, interneten kimondottan kedves tudok lenni. Na az életben ez nem jellemző rám. Sírnál, kis sutyerák. :)
40/42 anonim válasza:
Letezik kozszfera brutal jo penzekert, nemelyik pozi nevetsegesen felul van fizetve..kihalasasos alapon lehet bekerulni ismerosom kollegaja horkol napi 8 oraba havi 300ert cserebe s ez szo szerint igy van bemegy az ipse reggel az irodaba leul a szekre s mivel nincs nagyon melo elhorkolgat szepen az adofizetok zsebebol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!