A gyárakban miért van az hogy keveset fizetnek mégis meg kell szakadni és úgy kell dolgozni mint egy gép?
Az első jól megírta. Könnyen pótolható a munkás, nem kell hozzá nagy szakértelem. Így ha valamelyik nem úgy dolgozik, akkor miért őt fizessem, miért ne egy olyat aki jobban dolgozik. Pont mint ahogy te a lehető legolcsóbb helyen veszed meg ugyan azt a terméket.
Nem úgy megy a világ hogy annál több pénzt kapsz minél nehezebb fizikai munkát csinálsz.
Úgy működik hogy annál több pénzt kapsz minél kevésbé vagy pótolható, mennyi értéket teremtesz, és minél nagyobb szükség van rád.
Nem azért írom hogy bárkit az érzéseivel megbántsak, de egy árufeltöltő vagy gyári munkás kilép akkor a jövő héten jön a helyére valaki más. A cégek meg nem jótékonysági szervezetek, ők is profitra mennek.
Nekünk az egyetlen esélyünk a jobb jövőre az hogyha állandóan képezzük magunkat, és olyan tudás birtokába próbálunk kerülni amire több a kereslet mint a kínálat.
Könnyebb mondani mint csinálni, tudom. De ezt ne vegye senki kötekedésnek, rám ugyan úgy vonatkozik. De ez nem a gyárak hibája. Ők se idióták, és nem várhatjuk el tőlük hogy azok legyenek.
Na figyelj már a gyár az egy daráló.
kevés pénz, és valamikor még hétvégén is dolgozni kell.
Szerinted ki megy oda? Akit sehova se vesznek fel.
Jobb elkerülni, olyan mint az építőipar. Én dolgoztam gyártásban, kemény 1 hónapig, soha nem felejtem el, azért léptem le mert majdnem tömegverekedés lett egyszer. Mondom inkább húzom a csíkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!