Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen jobb munkahelyek...

Milyen jobb munkahelyek vannak a Mekinél, amik hasonlóan vagy jobban fizetnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék váltani, elegem van az állandó bunkózásból, hogy én vagyok mindenért a sz.r... Miket lehet találni egyetem mellett, nappalis diákként? Itt 1000 ft/óra.

2017. dec. 23. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Burger King, KFC, ...
2017. dec. 23. 22:00
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Megnyugtatlak, minden munkahelyen ez lesz.
2017. dec. 23. 22:01
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
1000/óra a nettó? Akkor mehetsz bárhova, mert felnőtt emberek is ennyit keresnek sok helyen, 20-30 év munkaviszony után is...
2017. dec. 23. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak amig tanulsz addig kel bejárni elég jó az órabér mert nagy multi.A helyedben maradnék mindenki a pènz miatt megy dolgozni.Meg eleve fiatal vagy szóval már emiatt beléd kötnek mert itt a nyugerek vannak hatalmon.
2017. dec. 23. 22:16
 5/12 A kérdező kommentje:
1000 ft a bruttó, nettó 850, mivel nappalis diák vagyok.
2017. dec. 24. 14:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Diákszövetkezet honlapján nincs más? Esetleg bemehetsz a szövetkezethez, és szólhatsz, hogy valami mást is ki szeretnél próbálni. Mondjuk 1000Ft/óráért nem biztos, hogy azonnal találsz, de egy próbát megér.
2017. dec. 24. 16:23
 7/12 anonim válasza:
100%

Mit tanulsz? Nem tudsz valami ahhoz kapcsolódót keresni?

Ha csak nem vendéglátós szakon vagy, a meki nem lesz releváns tapasztalat.

2017. dec. 25. 11:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, én ovóbácsinak tanulok, bébi szitterkedés néha be is szokott jönni, most nem találok ilyen jellegu munkát. A meki amúgy szerintem a vendéglátóiparban elhelyezkedni kivánó emberek életrajzában sem jelent sokat, mivel gyorsétterem.
2017. dec. 25. 14:34
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Én dolgoztam 1100 bruttóért olyan diákmunkát irodában, ahol szinte csak neteztem egész nap. De előtte már három rosszabb helyen voltam és most sem könnyen találok hasonlóan jó helyet. A Mekiben szerintem nem éri meg dolgozni, csak akkor ha azonnal kell a pénz, különben éhen halsz...minden más esetben érdemes jelentkezni mindenféle más helyre, mert ennél csak jobb helyet találsz, ahol nem kell ezer dolgot csinálnod egyszerre és hajtanod,mint egy őrült.
2018. febr. 17. 22:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

El kell keserítselek, a legtöbb diákmeló ennél rosszabbul fizet. Max ha penge vagy egy nyelvből, mert szoktak keresni diákot aki fordít, ők jól keresnek.

Meg jegyzem én rendes munkaviszonyban kapok nettó 700at egy irodában...

2018. ápr. 4. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!