Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen jobb munkahelyek...

Milyen jobb munkahelyek vannak a Mekinél, amik hasonlóan vagy jobban fizetnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék váltani, elegem van az állandó bunkózásból, hogy én vagyok mindenért a sz.r... Miket lehet találni egyetem mellett, nappalis diákként? Itt 1000 ft/óra.

2017. dec. 23. 21:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
41%
Costában lehetnél foodista, pontosan nem tudom mennyit fizet, de ugyanannyi az órabére mint a baristáknak, és azt tudom, hogy nekik messze a felső határ diákként.
2018. jún. 15. 23:11
 12/12 A kérdező kommentje:

A kérdés ismét aktuális... Tavasszal otthagytam a Mekit, azóta voltam strandon, drogériában pénztáros/ árufeltöltő... egyik sem volt jobb. Sajnos be kellett lássam, hogy mégsem ők a legrosszabb munkahely. :S

Rugalmasak, (magyar átlaghoz képest) nem fizetnek rosszul, bármikor lehet menni... szóval visszamegyek hozzájuk, de csak addig míg nincs jobb.

Bárki bármit tudna ajánlani?

2018. szept. 17. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!