Melyek azok a munkahelyek ahol keveset kell dolgozni és sokat lehet pihenni? Létezik ilyen?
Ezt neked kell kitapasztalni.
Na én pont örültem hogy valahova felvettek.
Jó a pénz, de van amikor "széjjel dolgoztatnak".
Ilyenkor érdemes eltűnni, maszatolsz valamit, vagy takarítgatsz.
Csak ha sokat csinálod akkor lehet kirúgnak.
Vicc: ha 80.000 nettó a fizud, akkor is széjjel dolgoztatnak, hiszen kapsz pénzt, olyan mintha 3-4 milla lenne a fizetésed, röhej. 80.000 nettóért, vicc. :D :D
álmodik a nyomor. A semmiért nem fognak megfizetni.
Én vállalkozó vagyok, annyit dolgozok amennyit akarok, de ha nem dolgoznék akkor pénzt se keresnék+ elveszíteném a vevőimet=bezárhatnék. Ha pénzt akarsz azért mindenhol sokat kell dolgozni. A tökörészés semmire nem vezet.
Pár éve volt egy amerikai pasas, akit azért fizeztek, hogy hawaiion búvárkodjon, strandoljon, nyaraljon.
Koralzátony ellenőr vagy mi a fszm...
Én komolyan azon röhögök hogy ha felvesznek minimálbérre, akkor is porrá dolgoztatnak meg szívóznak, mintha 5 milla lenne a fizum.
Jogos: hiszen kapsz fizut, veszed a zsemlét meg a vizet, néha tejre is futja, tudsz venni zoknit stb. ugyan autót nem tudsz venni, de egy visszapillantó tükörre futja, tehát te egy "vagyont" keresel.
Állat :D
Kevés ráfordítással, kb marad a drog üzlet sokat is keresnél, és adómentességet élveznél. hisz legálisan mi az ami kb úgy fogy mint a kenyér? Cigi, alkohol ebbe mindig érdemes lesz utazni.
Egyébként meg ilyen munkahely nincs, ha normális összegeket akarsz lerakni az asztalra ott vagy vállalkozást csinálsz, de ott nagyot is bukhatsz, vagy marad az ügyeskedés abban amit még megmersz csinálni... de gondolom akkor nem kérdeznél.
Nem tudhatjuk mit vallalkoznal,de a "szabadsagod" a foglalkoztatott dolgozokhoz kepest nagy. viszont van lehetoseged tobbet hajtani, hogy tobb jovedelmed legyen.
De nagyon ,meno vallalkozasba kezdj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!