Akkor megyek ki enni amikor akarok, egyszer nem szóltak ha hosszabb ideig voltam, jó olyan nem volt hogy 1 órát kimentem volna.
2018. febr. 21. 20:29
5/10 anonim válasza:
Ja eszembe jutott volt egy hely 2016-ban, 1 hónapot voltam ott, mindenért szóltak, kimentem venni egy kólát, szóltak, kimentem venni egy csokit, beszóltak, limitálták hányszor mehetek ki, be is adtam a papírokat hónap végén.
2018. febr. 21. 20:31
6/10 anonim válasza:
Mifelénk 20 perc reggeli és félóra ebéd.
2018. febr. 21. 21:08
7/10 anonim válasza:
Én például 10től 20óráig dolgozom és déltől megyünk is enni egymás után, 30 perces szünetek vannak, 3kor indul a kovi turnus és akkor is 30 perc.
De... szerintem attól is függ hogy mit / hol dolgozol és ott mi a bevált rendszer. Nekem volt 8 órás munkám is ahol volt hogy 2 órát beszélgettem kint a bizti őrrel éjszaka és nem volt következménye szóval ezt munkahelye válogatja. De ha jól tudom amúgy akkor 9 ora munka után már 2 szünet jár 🙂
2018. febr. 23. 21:28
8/10 anonim válasza:
Ebédszünet 30 perc, amit le kell dolgozni, de ki lehet több részletben is venni egy nap alatt.
A szünet mértéke a munka típusától és a típushoz rendelt szabályoktól függ, tehát 5 és 55 perc között. (Igen, 55 perc szünet is lehet 60 percből, bizonyos hőfok feletti, nehéz fizikai munka esetén...)
2018. febr. 25. 08:53
9/10 anonim válasza:
Óránként 5 perc pihenő amit nem óránként adnak ki:pl 3-4 óránként felszorozva az eltelt órák számával. Ebéd idő 20 perc. Cigi szünet az nincs! Azt a pihenő időből megy le .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!