Mit gondoltok a Spar-ról mint munkahelyről? Egy hete kezdtem, de úgy nézem nagy a fluktuáció, és nehezen tudok megfeleni az elvárásoknak. Pedig hajtok ezerrel. A munkában, és nem másban.
Szakmai gyakorlaton voltam az egyik Intersparban, nincsenek jó tapasztalataim.
Nem is voltam ott sokáig. :)
Pár nappal a kilépésem előtt hagyta ott a teljes raktári személyzet a boltot, nem tudom hogy bírták utána a többiek... :D
Az utalásról kapott sms értesítőt megmutatta még az egyik raktáros, hát botrány. Ha ez nem lenne elég, folyamatosan bsztatta őket mindenki. Teljes mértékben megértem, hogy felmondtak.
Én lehúztam egy nyarat a egy budapesti sparban. Hallod, botrányos. :D Tejosztályon voltam, rendszeres volt a penész a hűtőben (amit of course nekem kellett lesikálni, mert NEM volt takarító személyzet), egyszer a hosszúhétvége után megbuggyant a mozzarella, mert le volt kapcsolva a hűtő, alatta habzó zöld folyadék... :O Az egyik műszakvezető szerint félig csukott ajtónál kellet volna pakolni, a másik szerint nyitottnál. Nem használhattam a kütyüt leárazni a közeli szavisokat, mert hogy diák vagyok, de a munkatársam, aki 28 címke helyett 280-at nyomtatott és rendszeresen elrontotta, ő igen, mert teljes állásban dolgozott. Mondjuk mindenbe belekötöttek, de hát a Sparról van szó. Ennél még a CBA is jobb volt. :D
Sose volt árukészlet, csak abból, ami nem kellett, de abból rengeteg... :D Emellett olyan kupi és dzsuva volt a tejhűtőben, hogy amikor megmutattam képen apunak, aki dolgozott kereskedelemben ~20 évet, konkrétan sokkot kapott. :D És a legszebb, hogy hiába mondtam a kollégáknak, hogy alakítsunk ki egy rendszert, hogy egyik polcon a túrók, másikon a joghurtok, stb, meg FIFO-elv szerint legyenek a cuccok (miután találtam a hűtő legmélyén egy három (!) hete lejárt karton pudingot), fel se fogták, miért lenne ez szükséges...
Én vagyonőrként voltam a Spar-ban egy rövid ideig. A dolgozók kétszínűek voltak, mindenki mindenkit utált, kipletykálták egymást. Már az első napomon elmondtak mindenkiről mindent.
Takarító, árufeltöltő nincs, nekem kellett volna ezeket a feladatokat ellátni. Mondtam nekik hogy kösz, nem. Nem erre vettek fel. Nem tetszett nekik.
Nyitástól zárásig voltam. Szünet állítólag nem volt, leülni, enni nem lehetett volna. Én mondjuk leszrtam őket.
Kb 1 hetet voltam, utána találtam jobbat.
A fizu kevés, a dolgozóké is.
Sok Spar üzlet van, ezért nem korrekt általánosítani!
Nem mindenhol penészes a hűtő, nem mindenhol utálják egymást a dolgozók.
Azt se lehet ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy a Coop-al jobban jársz. Nálunk a szomszéd Coop egy koszos undorító borzalom, és az alapján se lehet általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!