Mennyire van benned erősen az az érzés, hogy meg szeretnél felelni az elvárásoknak a munkahelyeden?
Figyelt kérdés
2017. febr. 25. 09:25
1/8 anonim válasza:
nagyon, túlzottan. értelme nincs, mert a lusta is ugyanazt a fizetést kapja. vagy jobbat.
2/8 anonim válasza:
Semennyire. Mindig kérdezem a munkatársaimat, hogy lesz valami prémium, amiért ennyire hajtják magukat? Inkább haladok a saját tempómban, próbálom húzni az időt mindennel. Nincs értelme rohanni. Főleg azok után, hogy szembesültem vele mennyi bevétele van a cégnek.
3/8 anonim válasza:
Én például mindig normális,jó minőségű munkát adok ki a kezemből.
Nincs bennem semmi féle megfelelési érzés,meg ilyenek,egyszerűen ez nálam alap,és a rendes hozzáállás.
Az hogy más munkatársam mit érez,és mit hogy csinál,az az ő dolga,nem másokhoz igazítom magam.
4/8 anonim válasza:
ha teamben dolgozol, muszáj másokhoz igazítanod magad. Nem egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy mások munkája is rám hárult, mert lazán fogták föl. Hát ennyiben érint mások hozzáállása. És ez elég lényeges tényező.
5/8 anonim válasza:
Nagyon is, de a saját elvárásaimnak, ugyanis vannak olyanok. Sőt, sokszor még van is átfedés, ezért is dolgozom ott, ahol.
6/8 anonim válasza:
Tökèletes semlegessèget èrzek. Szerintem minden rossz dolog egy jelzès, hogy egy mègjobb èlet vár.
7/8 anonim válasza:
Sokáig így éltem, hogy maximumot kihozni mindenből, aztán rájöttem: abban a közegben ezt teljesen fölösleges... Így csak az elvárható szintet teljesítem.
8/8 anonim válasza:
Mivel új vagyok a munkahelyemen, nagyon erős.Sajnos.Az előző helyen fele ennyire se törtem magamat, pedig ott is volt hajtás, de itt valahogy másként néznek rám, más városból való vagyok.Az előző helyen a munkatársaim egy része azzal volt elfoglalva hogy másokkal versenyezzen, vagy lenyomja a másikat, besározza.Itt nincs ilyen, vagy ha van is nincsenek olyan nyilvánvaló jelei, hogy én azt látnám. Sajnos vannak emberek akiknek sose fogsz elég jó lenni, bármit is próbálsz csinálni.Vagy elfogadod ezt, vagy szenvedni fogsz.Bennem is van az a szar érzés, hogyha nem felelek meg, akkor majd jön a helyemre másik.Mondjuk olyan nagy veszteség nem érne, ha elküldenének-pedig rosszul állok anyagilag-mert simán elmehetnék igáslónak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!